ALPHA Fen za kosu AHD559 SB

Alpha

Podeli sa drugima

Tip : Standardni
Snaga: 2200 W
Jonizacija : Da
Keratinska funkcija : Da
3+2 brzina

3,490.00 din.

Snaga 2200W
Podešavanje temperature vazduha 3
Podešavanje brzine vazduha 2
Dugme za hladan vazduh Da
Jonizacija Da
Keratinska funkcija Da
Dodatna mlaznica koncentratora Distributer
Uska mlaznica koncentratora Yes
Sklopiva drška Da

AHD559

Alpha Infinite Beauty –
Beskrajna lepota za vašu kosu

Predstavljamo vam fen za kosu toliko moćan i prilagodljiv da svako može biti frizer. Alpha Infinite Beauty je jednostavan za upotrebu, ali i dalje ima sve funkcije salonskog sušila za kosu koji će vam svaki put pružiti neverovatne rezultate bez dosadne statičnosti kose.

Uz brojne opcije temperature i brzine ventilatora uvek ćete dobiti brze i savršene rezultate, bilo da tražite uglađenu i glatku kosu ili obiman stil kose sa crvenim tepihom.

Automatski jonizator
opcija bez koje više nećete moći

Koliko god se trudile da negujemo kosu pravim preparatima i sprečimo naelektrisanje, pojava elektriciteta je neminovana prilikom sušenja fenom – osim ako koristite Alpha Infinite Beauty fen na kojem se automatski aktivira funkcija jonizovanja.

Generisanjem jona ova funkcija sprečava vlasi da upaji ostatke vlage, izbacivanjem negativnih jona na pozitivno naelektrisanu vlagu na kosi. Zato nakon sušenja uz jonizaciju kosa postaje poslušnija: laka za oblikovanje, bez naelektrisanja i frizzy efekta. Jonizacija omogućava da prilikom svakog sušenja kosa ostane glatka.

Spakujte ga lako – kod kuće i na putu

Iako sa velikom snagom i višestrukim opcijama za krajnje rezultate u sušenju kose, Alpha Infinite Beauty ne zauzima puno prostora. Zahvaljujući sklopivoj ručki možete je lako ukloniti kad se ne koristi ili je možete bez ikakvog napora spakovati za putovanja, jer stane u skoro svaki prtljag.

Ne odustajte od savršenog frizura i uglađene i sjajne kose, jer u jednom jednostavnom potezu uvek možete imati ovaj fen za kosu pri ruci, čak i ako kod kuće nemate puno prostora za odlaganje, posebno kada pakujete za put.

Šifra proizvoda: 9336 Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.