ALPHA Fen za kosu AHD556 SB

Alpha

Podeli sa drugima

Tip : Putni
Snaga: 1200 W
2+2 brzina

1,699.00 din.

Snaga 1200W
Podešavanje temperature i brzine vazduha 2
Dugme za hladan vazduh Ne
Jonizacija Ne
Keratinska funkcija Ne
Dodatni usmerivač vazduha Ne
Dodatni usmerivač vazduha Ne
Preklopna drška Da

AHD556

Alpha mini sensation –
Senzacionalna frizura
u svakoj prilici

Esencijalni deo svake ženske putne torbe, čak iako je putovanje samo za vikend, je fen za kosu. Planiranje prostora prilikom pakovanja je veliki izazov, a profesionalni fen za kosu koji rado koristite kod kuće prilikom svakog sušenja jednostavno zauzima previše mesta.

Zato postoji Alpha Mini Sensation – fen za kosu kompaktnog dizajna, sklopiv i lako uklopiv u svaku putnu torbu, ali sa dovoljno snage i funkcija da vas ne razočara ni u jednoj prilici.

Uvek pri ruci –
idealan fen za putovanja

Mini dimenzije ovog fena olakšavaju vam njegovo pakovanje, bilo da se spremate za putovanje od nekoliko nedelja ili kratak, ali neizbežan poslovni put. Mogućnost sklapanja drške i mala težina čine ga praktičnim za nošenje tako da vam uvek bude pri ruci.

Ako se i vi tokom letnjeg ili zimskog odmora često nađete u situaciji da se redovno feniranje i stilizovanje kose pretvori i sušenje kose prirodnim putem, sa oblikom koji niste želeli, izvijenim krajevima i nedovoljno volumena, onda je Alpha Mini Sensation pravi izbor za vas, jer dobra frizura postaje dostupna gde god da krenete.

Savršeni sklad
snage i fleksibilnosti

Snaga motora Alpha Mini Sensations u savršenom je skladu sa njegovim dimenzijama. Fen ovako malih dimenzija ima snagu od 1200W, pa vam omogućava pouzdano sušenje kose u odnosu na druge sklopive fenove za putovanja.

Oblikovanje frizure mini fenom? O, da!

Prekidač sa dva podešavanja omogućava vam i regulaciju temperature i brzine za oblikovanje frizure koje pogoduje vašem tipu kose. Srednja brzina izduvavanja istovremeno znači i srednju temperaturu za sušenje i oblikovanje tanke i oštećene kose, dok maksimalna brzina i najjača temperatura pružaju dodatnu efikasnost kada ste u žurbi i treba vam brzo sušenje kose.

Preporučeno je visoku temperaturu koristiti za sušenje, a nižu za oblikovanje kose.

Šifra proizvoda: 7927 Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.