Uslovi kupovine

Podeli sa drugima

Načini plaćanja

 

INTERNET KUPOVINA

1. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke i tada je moguće platiti gotovinom.

2. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Tehnopromet-ST, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

KUPOVINA U RADNJI

1. Plaćanje platnom karticom
Prihvatamo sledeće platne kartice:
DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS, KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE

2. Plaćanje čekovima
Prihvatamo plaćanje čekovima građana:
Čekovima mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate (prva rata ide odmah, a ostale narednih 5 meseci).

3. Gotovinsko plaćanje
Plaćanje u gotovini.

4. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Tehnopromet-ST, uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.

5. Vaučerima
Kupovinom vaučera u željenom iznosu, na fizičko ili pravno lice.

6. Kupovina putem administrativne zabrane – sindikalna prodaja
Ovim putem želimo da Vas obavestimo da Tehnopromet-ST ponovo odobrava prodaju robe putem administrativne zabrane.

Administrativnom zabranom moze se ostvariti kupovina u vrednosti od 10.000 do 50.000 rsd, po maloprodajnim cenama do 6 rata, od 7 do 10 mesečnih rata kamata na MPC je 10%.

Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno. Uslov za kupovinu putem administrativnih zabrana jeste ugovor poslodavca sa Tehnopromet-ST doo.

Lica zainteresovana za kupovinu robe na kredit putem administrativne zabrane (u daljem tekstu korisnik kredita) dužna su da prilikom kupovine robe dostave Tehnopromet-ST d.o.o. sledeću dokumentaciju:

1. Overen i popunjen obrazac administrativne zabrane (4 primerka)
2. Fotokopija lične karte, odnosno očitanu ličnu kartu (2 primerka)
3. Popunjena blanko menica i menično ovlašćenje (1 menica i 1 menično ovlašćenje), koji se potpisuju u radnji prilikom kupovine

Dokumenta:
Obrazac administrativne zabrane – preuzmite.

7. Kredit preko banke od 6-36 meseci

Uslove za dobijanje kredita ispunjavaju svi stalno zaposleni, kao i penzioneri do 75 godina starosti u momentu otplaćivanja poslednje rate kredita.

Vrednost kredita od 6.000 d0 350.000 dinara.

Fiksna mesečna rata u dinarima tokom celog perioda otplate kredita.

Zaduženje primanja do 50%.

Odgovor na zahtev za kredit 1 radni dan.

 

Načini isporuke

KAKO ISPORUČUJEMO ROBU

Kupljenu robu isporučujemu putem kurirskih službi. Kako bismo zadovoljili što veći broj naših kupaca u prilici smo da ponudimo više vrsta dostave, odnosno kurirskih službi čiji se način usluge i cene međusobno razlikuju i realizujemo uslugu isporuke robe u dogovoru sa našim kupcima radi njihovog maksimalnog zadovoljstva.

VREME ISPORUKE

Naša je praksa da proizvode koje ste naručili do 15 časova radnim danom pošaljemo u roku od 24 sata, što znači da je realno da oni do Vas stignu u roku od 2-4 radna dana. Ukoliko ste proizvode naručili preko vikenda ili neradnih praznika, mi ćemo se potruditi da već prvog radnog dana pošaljemo Vašu narudžbu. Vaša narudžba bi trebala biti na vašoj adresi najkasnije u roku od 7 radnih dana. Molimo Vas za razumevanje za robu koju trenutno nemamo na lageru. Trudićemo se da Vas u nakraćem roku obavestimo o isporuci.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

MESTO ISPORUKE

Praksa kurirske službe je da isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi je u stambeni prostor. Međutim, za kupce kojima je usluga unošenja robe u stambeni prostor bitna ili neophodna, nudimo mogućnost odabira kurirske službe koja nudi i ovakvu uslugu. Ukoliko želite da Vam kurirska služba unese robu na adresu, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam kupljenu robu poslali kurirskom službom koja radi ovu uslugu i istu uslugu dodatno naplaćuje. To možete učiniti na broj našeg INFO telefona: 021/846-162.

CENE ISPORUKE

Za narudžbe vrednosti preko 20000 dinara isporuka je besplatna za negabaritnu robu (paket do 60 cm) do 10 kg.

Za težu i gabaritnu robu isporuka se vrši putem više kurirskih službi, a u dogovoru sa kupcem, nakon narudžbe proizvoda.Teža roba od 35 kg se ne može slati kurirskom službom. Dodatne informacije za isporuku konkretnog proizvoda i cenu isporuke koja je varijabilna možete dobiti na broj našeg INFO telefona: 021/846-162. Za robu koja ne spada u grupu robe koja se može poslati kurirskim službama Tehnopromet st doo će vas obavestiti mail-om i stornirati porudžbinu.

Za narudžbe vrednosti ispod 20000 dinara troškove isporuke snosi kupac.

OBAVEZE KUPCA PRI PREUZIMANJU ROBE

Molimo kupca da po prijemu robe odmah proveri robu na eventualna oštećenja kako bi nam što pre javio u takvom slučaju. Rok za reklamacije na eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe.
Ukoliko kupac u roku od 24 sata ne pregleda proizvod i ne prijavi eventualna oštećenja, smatraće se da je roba preuzeta u ispravnom stanju, bez oštećenja. Broj telefona za prijavu oštećenja robe je: 021/846-162

OGRANIČENJA ISPORUKE ROBE

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.
Isporuka šporeta, peći i krupne bele tehnike preko 35 kg tezine se ne može vršiti kurirskom službom. Isporuku obavljamo isključivo našim dostavnim vozilom u krugu od 40 km od Temerina.

INFO telefon:

Za sva dodatna pitanja, dogovore ili predloge, obratite se na naš INFO telefon, a mi ćemo se potruditi da nađemo najbolje moguće rešenje za relizaciju Vaše narudžbe!