ALPHA AHS615 SB Presa za kosu sa Led displejom

Alpha

Podeli sa drugima

Proizvođač : ALPHA
Vrsta aparata : Presa za kosu
Tip ploče : Keramički i keratinski premaz
Snaga : 50W
Regulacija temperature : 80 °C
Materijal kućišta : Plastika

3,999.00 din.

Snaga 50W
Podešavanje temperature 9
Tip ploče Plutajuća, keramički i keratinski premaz
Vreme zagrevanja 30 sekundi do radne temperature od 80˚C
Mogućnost uvijanja kose Da
Mogućnost upotrebe na mokroj kosi Ne

AHS615

Alpha Supreme Shine –
Za nestvarno sjajnu i glatku kosu

Upoznajte najnoviju tehnologiju koja je u službi lepote, ali i nege vaše kose; tehnologiju koja razume vaše potrebe i dozvoljava vam da je u potpunosti prilagodite sebi. Alpha Keratin Shine je presa za kosu po svačijoj meri: ona spaja vrhunsku tehnologiju i korisničko iskustvo bez premca za profesionalne rezultate bez napora.

Od unapređenih materijala i maksimalne funkcionalnosti ploče, preko preciznih podešavanja za svaki tip kose, pa sve do inovativnih bezbednosnih opcija, ova presa će ispravljanje i uvijanje kose učiniti neverovatno lakim.

Keramika i keratin – kombinacija za ujednačeno
ispravljanje i dodatnu blistavost kose

Keramička površina ploče sa keratinskom oblogom predstavlja jedno od najpouzdanijih tehnoloških dostignuća među uređajima za negu kose. Kako keramika ima sposobnost ravnomernog zagrevanja, pa ujednačeno raspoređuje toplotu na svaki deo kose, dobija se i rezultat koji je ujednačen – celokupna površina kose je jednako ispravljena, bez opasnosti od pregrevanja ploče i kose na pojedinim delovima.

Easy glide – lako klizajuća keramička ploča nadograđena je i keratinskom oblogom dodatno pojačava efikasnost ispravljanja kose jer ima zaglađujući efekat i kosu štiti od preteranog zagrevanja. Kosa lako klizi niz ploču, sprečava se njeno neželjeno kovrdžanje i dobija se efekat svilenkaste, zdrave i sjajne kose, kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Poslednja reč tehnologije u stilizovanju kose – plutajuća ploča

Plutajuća ploča je na svetskom tržištu već napravila spektakularni izlazak na scenu – svi koji su probali ovaj izum nikada se više nisu vratili standardnim presama za kosu. Ploča je dizajnirana tako da se plutanjem obezbeđuje dodir kompletne površine ploče sa vašom kosom.

Plutanjem ploča se prilagođava pritisak na kosu u svakom potezu prilikom ispravljanja, eliminišu se praznine što znatno ubrzava proces ispravljanja i sprečava se lomljenje kose. Više ne morate preko jednog pramena kose prelaziti presom više puta kako bi se svaka vlas ispravila.

Širina ploče je idelna za nesmetan prilaz korenu kose prilikom ispravljanja, ali i za funkciju pravljenja lokni i talasa, a ekstra duga donja ploča prese omogućava maksimalnu efikasnost u ispravljanju svakog pramena.

Tehnologija instant toplote za instant rezultate

Sa Alpha Keratin Shine presom za kosu dobijate tehnologiju koja ne samo brine o vašoj kosi i omogućava vam personalizovanje uređaja, već i tehnologiju koja štedi vaše vreme. Zahvaljujući brzom zagrevanju, ostvarićete maksimalne rezultate uz minimum čekanja da presa dostigne radnu temperaturu. Alpha Keratin Shine presa će biti zagrejana za 30 sekundi, kada je možete koristiti, bez potrebe da uređaj koristite na maksimalnoj temperaturi. Iskoristite vreme za važne stvari i eliminišite čekanje.

Devet nivoa preciznosti za idealnu temperaturu

Uz tehnologiju instant toplote dolazi i devet mogućnosti za podešavanje temperature, što će vam omogućiti da nivo zagrejanosti ploče u potpunosti prilagodite svom tipu kose, bez obzira da li imate tanku i osetljivu kosu, da li je vaša kosa oštećena ili vam je priroda podarila oštru i izrazito neposlušnu kosu.

Tako su niže temperature idealne za kosu koja je retka ili sa tankim vlasima, dok se više temperature po pravilu koriste za gustu, talasastu ili kovrdžavu kosu, ali i za kosu koja je neposlušna iz ma kog razloga.

LED kontrola temperature
Tip kose
Niska (110-130˚C)
Osetljiva, retka kosa laka za oblikovanje
Srednja (150-170˚C)
Srednje gusta do gusta ili tretirana kosa
Srednje visoka (190-200˚C)
Gusta ili talasasta kosa
Visoka (210-220˚C)
Kosa teška za oblikovanje
Ultra visoka – maksimalna (230˚C)
Oštra kosa teška za oblikovanje

Uvek se pitate da li ste isključili peglu?

Dugme za uključivanje/isključivanje postoji sa razlogom, zar ne? Pa ipak, često se nakon odlaska od kuće u panici zapitamo da li je sve isključeno ili će nas kada se vratimo čekati neprijatno iznenađenje. Iako nije preporučljivo da uključene uređaje ostavljamo bez nadzora, Alpha Keratin Shine će smanjiti vašu brigu – ova presa za kosu će se automatski isključiti nakon sat vremena.

Uprkos tome, vodite računa da presu nakon korišćenja uvek isključite i utičnicu izvučete iz struje, kao i da u njenoj blizini ne držite materijale poput papira i tkanina, jer ovaj uređaj razvija visoku temperaturu i može oštetiti materijale nameštaja i ostalog pokućstva.

Kako se najefikasnije ispravlja kosa?

Pre početka ispravljanja kosu dobro razmrsite, očešljajte i podelite je na manje pramenove, kako biste skratili vreme potrebno za ispravljanje. Pramenove sa gornjeg dela kose pričvrstite na teme i počnite ispravljanje od donjeg sloja kose.

Uzmite jedan pramen kose, zategnite ga, stavite u presu pri samom korenu i zatvorite presu, tako da je pramen dobro učvršćen u nju. Počnite sa povlačenjem prese duž celog pramena ka krajevima u jednom potezu. Nije preporučljivo da zadržavate presu na jednom delu pramena duže vreme.

Ponovite isto sa ostatkom kose. Rotirajući kabl će vam omogućiti lako okretanje prese bez umotavanja kabla. Nakon što ste ispravili kosu, ostavite je da se potpuno ohladi pre nego što je skupite u rep ili prikačite ukosnicama, kako bi napravljena frizura ostala na mestu.

Šifra proizvoda: 7928 Kategorija:
Robna marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.