ALPHA AHC720C SB Stajler konusni za kosu 13-25 mm

Alpha

Podeli sa drugima

Proizvođač : ALPHA
Vrsta aparata : Stajler za kosu
Tip grejne površine : Keramički i keratinski premaz
Snaga : 30 W
Regulacija temperature : 80 °C

2,999.00 din.

Snaga 30W
Podešavanje temperature 1
Maksimalna temperatura 200˚C (+/- 15%)
Vrsta grejača PTC grejni element
Tip grejne površine Keramički i keratinski premaz
Vreme zagrevanja 60 sekundi do radne temperature od 80˚C

AHC720A

Alpha Pink & Silk Blue Sensation –
Uvijač za kosu koji stvara lokne za svaku priliku

Opušteni i romantični talasi koji prizivaju leto i more ili čvrsto definisane spirale za svečanu priliku? Ne postoji žena koja ne voli da u svom arsenalu ima više frizura. Uz uvijač za kosu (popularni figaro) mogućnosti za stilizovanje kose su brojne, a laka upotreba omogućava sjajne rezultate bez odlaska kod frizera.

Zahvaljujući Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvek ćete imati lokne po svojoj meri, jer njegov kupasti oblik i prečnik omogućavaju da veličinu i definiciju lokne prilagodite dužini i tipu kose.


200° ± 15°C MAX

Keratin

… i za različite dužine i tipove kose

Tehnologija za ultra-
sjajnu kosu velikom brzinom

Grejni element ovog stajlera obložen je keratinskim premazom koji će kosu nakon uvijanja načiniti glatkom i sjajnom dok istovremeno osigurava da svaki pramen tokom uvijanja bude zaštićen od visoke temperature. Zbog toga pravilna upotreba Alpha Pink & Silk Blue Sensation neće dovesti do isušivanja i drugih oštećenja kose izazvanih pregrevanjem.

Ovaj uvijač za kosu ima ugrađen PTC grejni element koji karakteriše visoka efikasnost prenosa toplote, ali i pouzdano održavanje konstantne temperature i brzo zagrevanje.

Ultra brzo zagrevanje i
ekspresno uvijanje kose

Temperatura koju dostiže Alpha Pink & Silk Blue Sensation je 200˚C (+/- 15%), što odgovara čak i gustoj, jakoj kosi koja se teško uvija. Imajte u vidu da je napredna tehnologija u ovom uvijaču za kosu obezbedila izuzetno brzo zagrevanje, a zbog visoke radne temperature jednom pramenu je dovoljno svega nekoliko sekundi, u zavisnosti od veličine pramena koji uvijate i tipa vaše kose.

Manje lomljenja kose uz uvijač bez štipaljke

Iako štipaljka uvijača ima vrlo praktičnu namenu, njen pritisak na pramen koji se uvija može ostaviti trag i dovesti do neravnomernog rezultata. Zbog toga je Alpha Pink & Silk Blue Sensation uvijač bez štipaljke, a vrh koji se ne zagreva služi za držanje vrha namotanog pramena koji se na taj način fiksira na cevi i osigurava efikasno uvijanje i štiti krajeve kose od oštećenja.

Glatka grejna površina će vam omogućiti da kosa ostane sjajna i da izgleda zdravo, kao i da lako namotavate i uvijate svaki pojedinačni pramen.

Kako se najbolje uvija kosa?

Potpuno suvu kosu dobro očešljajte i podelite na pramenove. Gornje delove kose pričvrstite na teme i počnite uvijanje od donjeg sloja kose.

Uzmite jedan pramen, zategnite ga i postavite cev uvijača pri korenu (ukoliko želite lokne celom dužinom kose) ili na polovini pramena (ukoliko želite uvijene samo krajeve kose). Pramen obmotavajte oko cevi, od njenog debljeg ka tanjem kraju. Nemojte raditi obrnuto – okretati uvijač oko pramena, jer tako dobijate neujednačen rezultat. Lokne su prirodnijeg izgleda ako pramenove namotavate ka spolja, umesto ka licu.

Pazite da kožu glave ne dodirnete vrućom cevi uvijača. U zavisnosti od veličine pramena i vašeg tipa kose, dovoljno je nekoliko sekundi da uvijanje bude efikasno. Dok držite pramen na uvijaču, vrh kose držite prstom na vrhu uvijača koji se ne greje. Nakon vremena potrebnog za uvijanje, jednostavno pustite pramen kose da sklizne sa cevi uvijača. Kako bi lokna što duže zadržala oblik, pustite je da se u potpunosti ohladi pre nego što nanesete sredstvo za učvršćivanje ili pre nego što raščešljate loknu (ukoliko želite opuštene talase koji prirodno padaju).

Šifra proizvoda: 7930 Kategorija:
Robna marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code