Villager ZEN 40V

Podeli sa drugima

Baštovanstvo bez štetnih gasova

Dobrodošli u budućnost baštovanstva – Kolekcija alata ZEN Power Tools. ZEN (Zero Emissions Number),  što znači nulti broj emisija, je naša revolucionarna serija alata za baštu namenjena ekološki svesním  vlasnicima kuća i profesionalcima. U ovoj kolekciji pronaći ćete širok spektar alata, uključujući trimer za živu ogradu, akumulatorske testere, duvač lišća i kosilice za travu. Svaki alat je konstruisan tako da nudi maksimalnu efikasnost, minimalan uticaj na okolinu, i ne- prevaziđenu jednostavnost korišćenja.

Osnaživanje vaše strasti

Kolekciju ZEN pokreće napredna litijumska tehnologija, garantujući da svaki ZEN uređaj pruža maksimalne performanse i dugovečnost. Izaberite bateriju iz našeg asortimana od 2Ah, 4Ah ili 8Ah, koja odgovara vašim specifičnim zahtevima. Naš univerzalni sistem baterija omogućava vam da koristite iste baterije za celokupnu ZEN kolekciju, nudeći neprevaziđenu praktičnost i efikasnost.

Napredno punjenje

Osigurajte duže vreme rada uz najsavremenije punjače od 2A i 5A. Ovi punjači su dizajnirani za brzo punjenje, čime se skraćuje vreme neaktivnosti i podiže produktivnost. Bez obzira da li vam je potrebno brzo dopunjavanje ili potpuno punjenje, naši punjači će uvek osigurati da su vaši ZEN alati spremni za rad.

Nova era baštovanstva 

ZEN je više od kolekcije alata. To je revolucija u baštovanstvu. Naši alati bez emisije štetnih gasova vam omogućavaju da brinete o svom dvorištu dok istovremeno brinete o planeti. Doživite moć ekološki prihvatljive tehnologije sa ZEN-om i budite deo zelenije, održivije budućnosti.

Pronađite svoju novu Villager mašinu/alat - Dobrodošli u budućnost baštovanstva: