-25%

VOX TV LED UHD 55WOS315B

Vox
Availability:

Nema na zalihama


Podeli sa drugima

Dijagonala : 55″ 
Rezolucija : 3840 x 2160
Tip Osvetljenja : Direct LED
Smart TV
WebOS
Bez postolja : 123,5 cm x 71,6 cm x 7,5 cm
Garancija : 3 godine

44,990.00 din. 59,990.00 din.

Nema na zalihama

SPECIFIKACIJA
Model VOX 55WOS315B
Dijagonala ekrana 55″
Rezolucija ekrana 3840 x 2160 px
Tehnologija ekrana Direct LED slim
Frekvencija osvežavanja 60 Hz
Smart Da
Operativni sistem WebOS 5.0
Aplikacije Netflix, Amazon Prime Video, YouTube
Zvuk Dolby Audio
Wi-Fi Integrisan
LAN Da
HDMI 3
USB 2
Tjuner DVB-T2/C/S2
Ostale konekcije Bluetooth
DLNA
2 x antena ulaz
AV ulaz
Cl slot
SPDIF optički
Izlaz za slušalice
Funkcije Magični daljinski
PVR
E-manual
MEMC za 4K 60Hz
DRM & HDR
Podržan HLG
Višejezični OSD
Sleep Timer
Hotel režim
Snaga zvučnika 2 x 8 W
Dimenzije (ŠxVxD) Sa postoljem: 123,5 cm x 77,6 cm x 24,3 cm
Bez postolja: 123,5 cm x 71,6 cm x 7,5 cm
Težina 13,9 kg
Vesa standard 200 x 200
Boja Crna
DEKLARACIJA
Tip i model 55WOS315B
Naziv i vrsta robe TV 48-55″
Uvoznik ERG DOO ŠIMANOVCI

WebOS

Multitasking operativni sistem zasnovan na jezgru Linuxa za pametne uređaje. WebOS interfejs pruža brz i lak pristup najpopularnijim aplikacijama, filmovima, sportu i muzici na pametnom televizoru. Dizajniran je tako da bude jednostavan, lak za upotrebu, brz i pre svega, zabavan.

Android

Android Open Source Project je pametni operativni sistem za televizore koji je zasnovan na Linuxu, a razvio ga je Google. Omogućava korisnicima da gledaju i slušaju sadržaje po svojoj želji i u svakom trenutku

 

PVR

Opcija koja snima sadržaj koji korisnik gleda i čuva ga u digitalnom formatu na USB memoriju ili na eksterni hard disk za pristupanje omiljenom sadržaju u svakom trenutku.

 

Bluetooth

Bluetooth tehnologija proširuje dostupne mogućnosti TV uređaja. Omogućava bežično povezivanje dodatnih uređaja kao što su bežični zvučnici, slušalice i svi ostali uređaji koji podržavaju Bluetooth.

 

DTS SOUND

Magiju sorround zvuka sada možete da doživite kod kuće uz pomoć VOX televizora koji donosi atmosferu sa stadiona ili koncerta direkno u vaš dom.

 

OLED

Organic Light Emission Diode je posebna tehnologija u izradi TV panela koja je apsolutno superirorna u odnosu na konvencionalne panele sa LED pozadinskim osvetljenjem. Kod OLED panela nema prosvetljivanja putem pozadinskog osvetljenja, već diode same emituju svetlost svakog piksela na panelu. To rezultira superiornim nivoom boja koje su postojane i jarke, kao i dubokim tonovima crne boje za precizno gledanje iz svakog ugla.

 

Direct LED pozadinsko osvetljenje
Predstavlja pozadinsko osvetljenje koju emituju LED diode raspoređene celom dužinom iza ekrana. Prednost ovakvog ujednačenog pozadinskog osvetljenja je visok nivo kontrasta, kao i visok nivo osvetljenosti.
HDR

High Dynamic Range, visoki dinamički opseg slike – odnosi se na dubinu kontrasta na prikazanoj slici: pokret je naglašeniji, a slika uzbudljivija i življa uz širi spektar boja.

 

HLG

Hibridna log-gama (HLG) je unazad kompatibilni standard visokog dinamičkog opsega (HDR). Dizajniran je posebno za kablovske, satelitske i antenski TV signal. Pruža mogućnost kodiranja širokog dinamičkog opsega, a istovremeno je kompatibilan sa postojećim standardima prenosa videa. Ovo omgućava reprodukciju HDR kodiranog sadržaja na televizorima koji nisu HD.

 

1.07 Billion colors

Spektar koji čine više od milijardu boja pruža izuzetno prirodnu i vernu sliku.

 

MEMC

Tehnika interpolacije kadra razvijena da poboljša kvalitet i glatkoću video zapisa. Funkcioniše tako što dodaje dodatne kadrove u video zapis, pa se većom brzinom kadrova postižu prirodni pokreti i glatki efekat reprodukcije videa.

 

Super Resolution

Softverski algoritam za podizanje rezolucije kada je izvorni video niske rezolucije (TV signal, streaming video, video sa računara, telefona). Što je izvorna rezolucija veća, to je algoritam uspešniji u podizanju iste.

 

Super Resolution

Softverski algoritam za podizanje rezolucije kada je izvorni video niske rezolucije (TV signal, streaming video, video sa računara, telefona). Što je izvorna rezolucija veća, to je algoritam uspešniji u podizanju iste.

 

Micro Dimming

Tehnologija pojačava kontrast u tamnim regijama slike čime se dobija optimalna količina detalja u tamnim scenama.

 

Dolby Audio

Dolby Audio koristi napredne tehnologije obrade za stvaranje dinamičnog zvučnog doživljaja koji daje dodatnu dubinu zvuka.

 

Dolby Atmos

Dolbi Atmos je format surround zvuka. Ova tehnologja proširuje se na postojeće sisteme surround zvuka isticanjem visokih ferkvencija, što doprinosu bioskopskom zvučnom doživljaju.

 

Sound by JBL

Zvučni sistem dizajniran od strane renomiranog brenda audio uređaja JBL. Moćni integriasni TV zvučnici stvoreni za kristalno čist i jasan zvuk bez šumova.

 

DVB dekoder (T2/C/S2)

Emitovanje digitalnog signala slike. U zavisnosti od toga kojim putem se on emituje, postoje sledeći standardi: DVB-C (kabloska digitalna televizija), DVB-S2 (Satelitska digitalna televizija), DVB-T2 (putem mreže predajnika na zemlji).

 

CI+ slot

CI slot pruža mogućnost da preko CI kartice operatera korisnik dobije pristup kodiranim kanalima. Ovaj interfejs se koristi za digitalno emitovanje i štiti korisnika od ilegalnog gledanja plaćenih ili zabranjenih TV kanala. CI kartica eliminiše potrebu za dodatnim set top boksom TV operatera

 

Miracast / Display Share

Omogućava bežično povezivanje televizora sa mobilnim telefonom, tabletom ili laptop računarom. Ove tehnologije rade putem Wi-Fi mreže i neophodno je da oba uređaja budu na istoj mreži da bi se ekran jednog uređaja preslikao na drugi.

 

Linux

Jedan od prvih i najrasprostranjenijih operativnih sistema, pa postoji mnoštvo različitih verzija. VOX Linux televizori koriste VEWD OS baziran na Vewd app store.

 

Anti Blue light filter

Filter plavog svetla smanjuje količinu plavog svetla prikazanog na ekranu televizora. Zahvaljujući tome, smanjuje se negativno delovanje plave svetlosti i naprezanje očiju

 

Frameless

 Veoma tanak okvir ekrana za elegantan izgled televizora koji se uklapa u enterijer, dok prilikom gledanaj korisnik ima doživljaj prostrane slike bez ograničenja.

 

Kategorija:
Boja

Crna

Robna marka

Led televizori - Android

Da

Led televizori - Dijagonala ekrana

55" (139,7 cm)

Led televizori - Rezolucija

4K Ultra HD

Led televizori - Smart

Da

Led televizori - Vrsta ekrana

LED

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.