SAMSUNG VR05R5050WK/OL Robot usisivač Wi-Fi, usisava i briše

Samsung

Podeli sa drugima

Tip : Robot Wi-fi konekcija
Skladištenje : sa posudom
Nivo buke : < 77 dB
Dimenzije : 34 x 8,5 cm

49,990.00 din.

Istovremeno čisti i briše

Sistem za usisavanje i čišćenje 2 u 1

Uštedi vreme i trud čišćenjem i brisanjem odjednom! Sistem za usisavanje i čišćenje 2 u 1 skuplja prašinu i prljavštinu i efikasno čisti pod. Rezervoar za vodu otkriva da li je pričvršćen jastučić za brisanje i automatski uključuje brisanje i prilagođava količinu vode.

150 minuta* čišćenja

Dugotrajna baterija

Uživaj u dugom čišćenju bez ponovnog punjenja. Dugotrajna baterija kapaciteta 3400 mAh obezbeđuje usisavanje do 150 minuta.* Tako možete očistiti veliki prostor od ugla do ugla bez potrebe za dodatnim punjenjem.*

* Na osnovu internog testiranja u prostoru gde je nameštaj raspoređen na sličan način kao u stvarnom kućnom okruženju, koristeći Eco režim.

Tanak dizajn

Uhvati prljavštinu i prašinu čak i na najnedostupnijim mestima. Njegovo tanko telo ne ugrožava snažno usisavanje. Visok je samo 85 mm, što znači da lako može dopreti ispod nameštaja i kreveta i zavući se u nezgodna niska mesta. Tako da tvoja kuća uvek bude temeljno očišćena.

Lako daljinsko upravljanje

Wi-Fi kontrola

Upravljaj robotskim usisivačem bilo gde, čak i ako si van kuće, koristeći integrisanu Wi-Fi kontrolu i pametnu aplikaciju.* Jednostavnim dodirom možeš brzo pokrenuti ili zaustaviti, podesiti više modova čišćenja, prilagoditi snagu usisavanja i kontrolisati brisanje i brzinu strujanja vode.

* Dostupno za Android i iOS uređaje. Potrebna je Wi-Fi konekcija.

Kanta za prašinu koja se lako prazni

Sakupljenu prašinu odloži lako i higijenski jednim dodirom. Kanta za prašinu koja se lako prazni bez prosipanja prašine ili prljanja ruku. Možeš je otvoriti pritiskom na dugme, izvući sadržaj i zatim je vratiti nazad. Možeš je održavati čistim brzim ispiranjem vodom.

Lako čišćenje 

Lako čišćenje

Perivo

Perivo

Lako čišćenje

Pametno i sigurno čišćenje

Pametan Sensing sistem

Pobrini se da se tvoj dom sigurno očisti. Pametan Sensing sistem uključuje žiroskopski senzor koji kontroliše njegovo kretanje, dok senzor protiv sudara smanjuje brzinu za nežno čišćenje u uglovima. Senzor branika takođe štiti vaš nameštaj, a senzor protiv pada sprečava njegovo padanje sa stepenica.

Izaberi kako da čistiš

Mnogi modovi čišćenja

Izaberi najbolji način čišćenja u različitim situacijama koristeći mnoge modove čišćenja.* Ima 4 stila čišćenja, uključujući cik-cak mod, automatski režim (slučajni režim), edge mod i spot mod. Mod zakazivanja omogućava ti podešavanje više rasporeda, pa automatski pokreće čišćenje u izabrano vreme svaki dan.

* Ove funkcije su jedino dostupne putem aplikacije za pametni telefon

Unboxing

Stigao nam je novi uređaj! Robot usisavač koji radi putem aplikacije! I ne samo da usisava, nego i briše pod. Šta sve još može, pogledaj u ovom edukativnom videu.

Karakteristike :

Samsung usisivač VR05R5050WK/OL
Tip: Robot
Skladištenje prašine: Posuda za prašinu
Zapremina posude: 0,2 l
Boja: Crna
Nivo buke: 77 dB
Vreme čišćenja: 60/80/150 min
Vreme punjenja: 240 min
Tip baterije: Li-ion – Maksimalna potrošnja energije: 55 W
Funkcije i karakteristike:
– Automatsko dopunjavanje
– Daljinski upravljač
– Širina čišćenja: 160 mm
– Vremensko programiranje
– Bežična kontrola
Težina: 5.7 kg
Dimenzije (ŠxVxD): 34 x 8.5 x 34 cm
Šifra proizvoda: 9658 Kategorija:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code