,

Potpaljivač ECO za vatru Pakovanje 33 komada


Podeli sa drugima

Potpaljivač ECO za vatru
Pakovanje 3 komada
Gori 8 minuta

599.00 din.

Podeli sa drugima

SAZNAJTE VIŠE O PROIZVODU

Pročitajte najzanimljivije podatke o našem proizvodu.

KADA SE KORISTI POTPALJIVAČ

Potpaljivač vatre se koristi kada želite brzo i bez muke na brzinu da zapalite vatru. Možete ga koristiti ako ste na izletu da potpalite vatru, ako pravite roštilj u dvorištu, ako kuhate kotlić, ili želite potpaliti vatru u kaminu, šporetu ili peći u kotlovnici.

KAKO SE KORISTI

Uzmite jedan komad iz kutije, šibicom ili upaljačem zapalite fitilj i pustite da gori na mjestu gdje ćete zapaltiti vatru. Odozgo poslagajte cjepke i sitnija drva kako biste razgorili vatru.

DA LI JE EKOLOŠKI PROIZVOD

Potpaljivač vatre koji proizvodi Global Company je potpuno ekološki čist proizvod. Napravljen je od furnirskog drveta, prirodnog voska i fitilja. Ne sadrži nikakve hemijske materije koje su štetne za zdravlje i okolinu.

KO SVE MOŽE KORISTITI PROIZVOD

Potpaljivač vatre je prilagođen za sve uzraste, mogu ga koristiti stariji i djeca. Prilikom korištenja treba voditi računa da se potpaljivač položi na bezbjedno mjesto na kojem će se potpaliti vatra.

KOLIKO DUGO VREMENA GORI

Potpaljivač vatre nakon što zapalite gori 8 minuta. To je dovoljno vremena da se razgori vatra i u tome ga odvaja svih drugih sličnih proizvoda.

 

 

Šifra proizvoda: 9397 Kategorije: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code