Laica KS5016 Kuhinjska vaga do 15 kg

Laica

Podeli sa drugima

Kapacitet merenja : 15 kg
LCD displej  : 6,1 x 2,8 cm
Napajanje : 2 x 3V CR2032

 

2,590.00 din.

LAICA kuhinjske vage: preciznost i dizajn za upotrebu u kuhinji od 1974 godine

Kuhinja je srce doma, a vaga je oduvek bila njen simbolični dodatak. Sa velikim iskustvom u proizvodnji kuhinjskih vaga i kao lider u ovoj oblasti, LAICA je posvetila veliku pažnju tehnološkom razvoju proizvoda ne zanemarujući pritom njegov dizajn.

LAICA asortiman kuhinjskih vaga dizajniran je da zadovolji sve vaše potrebe: od najbitnijih i najkompaktnijih vaga dizajniranih za one koji traže praktičnu, funkcionalnu vagu do najprostranijih vaga s velikom posudom.

LAICA nudi kuhinjske vage mladog i modernog dizajna, sa tehnologijom senzora na dodir i mehaničke vage sa vintage izgledom. Zahvaljujući svojoj preciznosti i pouzdanosti, LAICA kuhinjske vage su vrijedna pomoć u pripremi hrane, a izvrstan italijanski dizajn ih čini i ukrasnim predmetima koji oplemenjuju kuhinje.

Svako ko ima imalo iskustva u kuhinji zna da je za savršen rezultat u spremanju jela preciznost od ključne važnosti. Ako ste početnik i niste to znali, dozvolite da podelimo tu informaciju sa Vama. Malo odstupanje nekog sastojka od idealne mere (po Vašem ukusu) i jelo se očas posla može pretvoriti u nešto potpuno drugačije od onoga što ste zamislili, a njegova konzumacija u napornu obavezu.

Laica KS5016 Kuhinjska vaga ima kapacitet merenja do 15 kilograma . Glatka površina uređaja  omogućava veoma lako i higijensko održavanje. Italijanski dizajn uređaja koji se savršeno uklapa u ambijent vaše kuhinje.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE UREĐAJA :

• Model:  Laica KS5016 Kuhinjska vaga
• Tip uređaja: Elektronska kuhinjska vaga

Dimenzije i težina uređaja: 
• Dimenzije : 22,3 cm x 18,4 cm x 1,7 cm
• Težina : 0,42 kg

Pakovanje
• 1 vaga, 2 baterije uključene, 1 uputstvo za upotrebu

• LCD displej (obrnuti lcd) : 6,1 x 2,8 cm
• Napajanje :  2 x 3V litijumske baterije CR2032 (uključene)

• Maksimalna težina: 15 kg
• Materijal ploče za merenje: Kaljeno staklo

Šifra proizvoda: 9473 Kategorija:
Robna marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code