,

GORENJE Ugradna rerna BOP6737E02XK

Gorenje

Podeli sa drugima

Energetska klasa: A+
Rerna : Multifunkcijska 77 l
Tip : Nezavisna
Digitalno upravljanje
Led Displej
SoftOpen i GentleClose
BakeSensor
Piroliza
(ŠxVxD): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm

39,990.00 din.

Karakteristike :

AirFry

Zdravo zadovoljstvo
Sada možete uživati u hrskavosti i ukusu prženih krompirića bez dodatnih kalorija. Ova metoda intenzivnog pečenja vrućim vazduhom ne zahteva nikakve masnoće kako bi osigurali savršeno ukusnu hrskavu zlatnu koricu. U kombinaciji s posebnom perforiranom posudom za pečenje (zavisno o modelu rerne), postići ćete još bolje rezultate pečenja. AirFry metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pommes-fritesa ili “chicken nuggetsa”.

FastPreheat

Za inspiraciju u poslednjem trenutku
OptiBake rerne postižu temperaturu do 200°C za samo 5 minuta, štedeći 30% vremena potrebnog za klasično zagrevanje rerne, što ih čini jednim od najbržih na tržištu. Ova funkcija je odlična za recepte koji zahtevaju prethodno zagrejanu rernu. Svetleći i zvučni signal će vam javiti kada je rerna dostigla željenu temperaturu.

Najbolja pica u gradu

Ovaj program sa podešavanjem temperature pečenja do 300°C posebno je osmišljen kako bi vam pomogao da ispečete savršenu picu, fokaču, somun i slične pečene specijalitete.
https://static14.gorenje.com/mabagor/imagelib/full/8/e/8e186805a97a932a1cc7042ad74636c5_173929_2.jpg

Dvostruki grejač za ujednačeno hrskavu hranu

Najbolji rezultati pečenja postižu se kombinacijom velikog i malog grejača, kada je manji grejač smešten unutar većeg. pametno pozicioniranje grejača osigurava optimalno kruženje vrelog vazduha i donosi odlične rezultate pečenja svaki put – tako da je hrana hrskava spolja, a mekana iznutra.

Najbrži način pečenja zamrznutih jela

Zašto se mučiti, kada možete da pojednostavite svoj život mogućnostima da kontrolišete i proverite svoju rernu putem aplikacije na mobilnom uređaju?Daljinska kontrola, recepti, mobilne notifikacije i raspored režima su funkcije koje će vam pomoći da rukujete svim funkcionalnostima rerne brzo i gde god da se nalazite.

Ravnomerno pečeno svaki put

Gorenje rerne su dobro poznate po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. HomeMade oblik inspirisan je tradicionalnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje vazduha u poređenju sa konkurentima. Sada je HomeMade oblik u potpunosti preuređen i protok vazduha je usavršen zahvaljujući novom dizajnu grejača i poboljšanom rasporedu otvora za ventilaciju. Zbog toga je temperatura stabilna u celoj rerni. Nikada više vaša jela neće zagoreti s jedne strane, a premalo se ispeći sa druge strane.

Ravnomerno pečeno svaki put

Gorenje rerne su dobro poznate po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. HomeMade oblik inspirisan je tradicionalnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje vazduha u poređenju sa konkurentima. Sada je HomeMade oblik u potpunosti preuređen i protok vazduha je usavršen zahvaljujući novom dizajnu grejača i poboljšanom rasporedu otvora za ventilaciju. Zbog toga je temperatura stabilna u celoj rerni. Nikada više vaša jela neće zagoreti s jedne strane, a premalo se ispeći sa druge strane.

Savršeno hrskavo

Dodavanjem vode u rezervoar za vodu na upravljačkoj ploči dobićete savršenu hranu pripremljenu na pari i hrskavu koru. Pri odabiru programa koji ima mogućnost dodavanja pare u procesu pečenja, rerna će vas obavestiti kada za to dođe vreme. U zavisnosti od modela rerne potrebno je da pritisnete središnji taster ili dodirnete funkciju na ekranu da biste aktivirali ubrizgavanje pare.

Najbrži način pečenja zamrznutih jela

Ovaj efikasan program pečenja je savršen izbor za svu zamrznutu hranu i unapred pripremljena jela.
https://static.2014.gorenje.cc/mabagor/imagelib/source/6/c/6c5e89e41dfa89df6c3cd0b184ae98e0_245593_1.webp

Za najukusniju zlatnu koricu

Opcija Gratin omogućava vam stvaranje savršene zlatno-smeđe korice na lazanjama, mesu, gratiniranom krompiru i ostalim gratiniranim jelima.

Zapremina od 77 L

Jeste li spremni za XXL recepte? Inovativno dizajnersko rešenje omogućava veću unutrašnjost rerne i potpunu iskorišćenost prostora. Na svakoj posudi za pečenje ima više prostora, a superiorna tehnologija osiguraće ravnomerno pečenu hranu na svim nivoima.

Premium funkcija samočišćenja

Pirolitičko čišćenje je najefikasniji način čišćenja rerne uz izrazito visoke temperature koje rernu ostavljaju bez ijedne mrlje. Kako bi se rerna obezbedila za čišćenje, vrata su zaključana za vreme i odmah nakon završetka procesa pirolitičkog čišćenja. Kada se rerna ohladi, sve što treba je da obrišete preostali pepeo vlažnom krpom.

Kada želite sve da stignete

Kombinacija pametnog kruženja vazduha, ravnomerno raspoređenog prostora između posuda za pečenje i posebne blago zaobljene unutrašnjosti rerne osigurava ravnomerno pečenje hrane na svim nivoima, a budući da je obim rerne veći, i pregled nad procesom pečenja je izvrstan.

Za super sočnu i mekanu hranu

Ova funkcija se odnosi na blago, sporo i ujednačeno pečenje. Na taj način se vlažnost zadržava u hrani, i ona ostaje super sočna i mekana. Pogodno je za pripremu mesa, ribe ili peciva na jednom nivou.
https://static14.gorenje.com/mabagor/imagelib/full/9/6/96adc7b9ea0e1e938795434ac54b2bd5_173918_2.jpg

Sigurno i energetski efikasno

Posebna inovativna konstrukcija i zastakljena vrata izoluju rernu, tako da se toplota zadržava unutra, optimizujući potrošnju energije jer toplota ne može da izađe iz unutrašnjosti rerne. To čini rernu još sigurnijom za korisnika, decu i kućne ljubimce i sprečava zagrevanje ambijenta u kojem se rerna nalazi.

Efikasno podešavanje temperature

DynamiCooling sistem efikasno hladi spoljni deo rerne (ili kućišta) kako bi se sprečila bilo kakva šteta prouzrokovana visokom temperaturom. U rernama sa DynamiCooling+ sistemom, senzori toplote regulišu hlađenje spoljnih zidova rerne dok ne dostignu temperaturu od 60°C. To je posebno praktično u rernama sa pirolitičkom funkcijom čišćenja koja radi na ekstremno visokim temperaturama

Jednostavan pristup, jednostavno čišćenje

Stakla na vratima rerne mogu se jednostavno ukloniti, osiguravajući lakše čišćenje i uvek pregledan pogled u unutrašnjost rerne.
Boja

Crna

Energetski razred

A+

Robna marka

Ugradne rerne - Tip rerne

Multifunkcijska

Ugradne rerne - Vrsta

Nezavisna

Ugradne rerne - Zapremina

76-80 l

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code