,

GORENJE Sudomašina GV642D61 Ugradna

Gorenje

Podeli sa drugima

Energetska klasa : D
Tip : Potpuno ugradna
Kapacitet : 14 setova
Broj programa : 6
Širina: 60 cm
Potrošnja vode : 9,6 l
Boja : Bela
 

51,990.00 din.

Efikasna brzina

Efikasan i brz program dizajniran za dnevnu upotrebu na sudovima sa blago sasušenim ostacima hrane. Ovaj program radi na 65°C i traje jedan sat.

Vrhunska fleksibilnost za vaš escajg

SmartFlex korpa za pribor vam donosi vrhunsku fleksibilnost pri pranju pribora. U zavisnosti od vaših potreba, možete koristiti celu korpu ili je podeliti na dve polovine, koje mogu da se postave u različite položaje na dnu velike korpe. Ovako ćete moći da postavite što je više moguće sudova, tiganja i šerpi u mašinu.

Brže čiščenje kako biste mogli da usporite

Zamislite da ste organizovali večeru a sudovi od glavnog jela su čisti na vreme za dezert. Kada izaberete program dužine jedan sat sa SpeedWash funkcijom, Gorenje mašina za pranje sudova će oprati sudove za samo 15 minuta. Savršeno za veće količine sudova kada imate više gostiju u kući.

Dovoljno prostora za 14 različitih opcija.

Potpuno fleksibilna unutrašnjost omogućava različite opcije postavljanja sudova, dok dve korpe imaju dovoljno prostora da očiste 14 različitih postavki, sa podjednako savršenim rezultatima pranja.

Uvek čista bočica za bebe

Ovaj program uključuje dodatno ispiranje hladnom vodom praćeno temeljnim pranjem vrućom vodom na 70 °C kako bi se eliminisalo 99,9% svih bakterija. Ovaj program koji oponaša proces sterilizacije je napravljen za sve sa izuzetno visokim higijenskim standardima.

Pažljivo dizajnirana unutrašnjost

Korpe su opremljene obeleženim elementima koji se mogu podešavati, kao i podesivim rasporedom za lako stavljanje sudova. Jednostavan sistem podešavanja korpe na dva nivoa omogućava da u mašinu stanu čak i veliki tiganji i šerpe. Okvir za tanjire na dojoj korpi može jednostavno da se sklopi. Escajg može savršeno da se postavi na posebnu tacnu, gde će biti odvojen od posuđa za savršeno pranje i sušenje. Svaki detalj je pažljivo dizajniran za najjednostavnije moguće rukovanje.

Minimalistički klizni dispenzer deterdženta

Nove Gorenje mašine za pranje sudova imaju minimalistički klizajući dispenzer deterdženta odakle tablete nečujno izlaze. Funkcionalnost ovog dispenzera koji je lak za čišćenje efikasnije dozira deterdžent i uspešno pere sve vrste sudova.

Ušteda energije

Kada izaberete ECO program, vaša mašina za pranje sudova koristi niže temperature za pranje i ispiranje i smanjuje količinu vode dok i dalje isporučuje efikasno pranje.
Boja

Bela

Energetski razred

D

Robna marka

Sudomašina - Broj programa

Sudomašine - Br. Kompleta

14

Sudomašine - Širina

60 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.