GORENJE Sudomašina GI673C60X Polu Ugradna

Gorenje

Podeli sa drugima

Energetska klasa : C
Tip : Polu ugradna
Kapacitet : 16 setova
Broj programa : 7
Širina: 60 cm
Potrošnja vode : 9,6 l
Boja : Bela
 

59,990.00 din.

Karakteristike

16 različitih rasporeda

Fleksibilno kao što će biti vaše vreme
Gorenje UltraClean mašine za pranje sudova imaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje u 16 postavki. Potpuno fleksibilna unutrašnjost omogućava različite postavke, a korišćenje je jednostavno, tako da možete da organizujete veliku zabavu!

Do 30% bolji rezultati pranja

Dodatna prskalica koja se nalazi na vrhu mašine osigurava bolje pokrivanje vodom i temeljno ispiranje koje donosi i do 30% bolje rezultate pranja. Svi sudovi i pribor će uvek biti savršeno oprani.

Izvanredna snaga, visoka efikasnost

Novi moćni Inverter PowerDrive motor bez četkica sa regulacijom brzine osigurava visoke performanse uz značajno tiši rad, nisku potrošnju energije i duži radni vek aparata.

Brže čiščenje kako biste mogli da usporite

Zamislite da ste organizovali večeru a sudovi od glavnog jela su čisti na vreme za dezert. Kada izaberete program dužine jedan sat sa SpeedWash funkcijom, Gorenje mašina za pranje sudova će oprati sudove za samo 15 minuta. Savršeno za veće količine sudova kada imate više gostiju u kući.

Pažljivo dizajnirana unutrašnjost

Korpe su opremljene obeleženim elementima koji se mogu podešavati, kao i podesivim rasporedom za lako stavljanje sudova. Jednostavan sistem podešavanja korpe na dva nivoa omogućava da u mašinu stanu čak i veliki tiganji i šerpe. Okvir za tanjire na dojoj korpi može jednostavno da se sklopi. Escajg može savršeno da se postavi na posebnu tacnu, gde će biti odvojen od posuđa za savršeno pranje i sušenje. Svaki detalj je pažljivo dizajniran za najjednostavnije moguće rukovanje.

Ušteda vašeg novca

Zahvaljujući novom Inverter powerDrive motoru, optimizovanim programima i pametnim rešenjima, Gorenje mašine za pranje sudova kombinuju ultra rezultate pranja i sušenja sa niskom potrošnjom energije.

Minimalistički klizni dispenzer deterdženta

Nove Gorenje mašine za pranje sudova imaju minimalistički klizajući dispenzer deterdženta odakle tablete nečujno izlaze. Funkcionalnost ovog dispenzera koji je lak za čišćenje efikasnije dozira deterdžent i uspešno pere sve vrste sudova.

Ušteda energije

Kada izaberete ECO program, vaša mašina za pranje sudova koristi niže temperature za pranje i ispiranje i smanjuje količinu vode dok i dalje isporučuje efikasno pranje.

Nežno čišćenje čak i kristalnih čaša

Sa ovim posebno razvijenim programom za staklo, Gorenje UltraClean mašine za sudove se nežno brinu o vašem najlepšem posuđu. Zbog niske temperature, bezbedan je za upotrebu čak i kod kristalnih čaša.

Viša temperatura, manja potrošnja

Gorenje mašine za sudove se mogu povezati na vruću vodu (do 70 °C) umesto na hladnu. Izbor povezivanja na toplu vodu skraćuje vreme programa i smanjuje potrošnju struje. Dobro rešenje za okolinu, vaš budžet i čitavu porodicu.

Prilagođen svakoj šerpi

Ovaj zaista jednostavan sistem podešavanja korpi na dva nivoa vam omogućava da u mašinu stanu čak i najveći tiganji i šerpe. Takođe čini da je unutrašnjost vaše mašine potpuno prilagodljiva vašim trenutnim potrebama.

Tiho pranje na samo 37 decibela

Noćni program na novim Gorenje mašinama za pranje sudova je za dva decibela tiši od standardnih programa. Vaši sudovi će biti čisti ujutru a vi ćete imati miran san.

Savršen rad filtera

Sistem ispiranja zajedno sa automatskim sprečavanjem začepljenja filtera omogućav arad bez greške i značajno manje održavanja.

Čisti sudovi, manji račun za struju

Ovaj program služi da podesite start onda kada vam odgovara, na primer kada je na snazi jeftina tarifa struje. Sudovi će biti savršeno oprani onda kada vam budu potrebni.

Tiho kao šapat

Najbolje Gorenje UltraClean mašine za pranje sudova rade na nivou buke koji je jednak šapatu u razgovoru između dvoje ljudi. Tihi rad dolazi kao rezultat specijalne zvučne izolacije, efikasnih motora, visokokvalitetnih materijala i inovativnih rešenja sistema za pranje sudova.

Fleksibilnost na dohvat ruke

Podesivi treći ram funkcioniše kao posuda za escajg. Postavljen je na vrhu kade, i dodaje praktičan prostor i fleksibilnost vašoj mašini. Bočni paneli mogu da se podešavaju prema tome koliko vam prostora treba.

Ne brinite o curenju

Sa AquaStop bezbednosnom funkcijom, možete slobodno ostaviti mašinu da radi noću kao i u vašem odsustvu. U slučaju curenja ili poplave, AquaStop automatski prekida dovod vode dok pumpa izvlači vodu iz mašine. AquaStop ostaje potpuno funkcionalna tokom čitavog radnog veka aparata.

Jednostavan izbor pravog programa

Ergonomski dizajnirana kontrolna tabla daje odličan pregled i upravljanje procesima i podešavnajima mašine za sudove. Omogućava jednostavna izbor pravog programa i drugih posebnih podešavanja.

Konstantan uvid u status vaše mašine za sudove

Kada imate kontrolu i stalne informacije o tome šta se dešava sa vašom mašinom za sudove, to zaista znači i manje stresa.

Informacije uživo o aktinostima vaše mašine za pranje sudova

Bez obzira gde ste i šta radite, uvek ćete biti odmah obavešteni putem vašeg mobilnog uređaja kada je završen proces pranja.

Jednostavno upravljanje mašinom za sudove gde god da se nalazite

 

Podrška

Kategorija:
Boja

Bela

Energetski razred

C

Robna marka

Sudomašina - Broj programa

Sudomašine - Br. Kompleta

16

Sudomašine - Širina

60 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.