GORENJE Side-by-side NRS9182VXB1

Gorenje

Podeli sa drugima

Hlađenje : Total NoFrost
Energetski razred : E
Kapacitet frižidera : 365 l
Kapacitet zamrzivača : 167 l
(ŠxVxD): 91 × 179,3 × 73,4 cm
Boja : Inox

149,990.00 din.

       

 

Lista sa podacima aparata

 

Da bismo obezbedili istu temperaturu u celom frižideru, ugradili smo ventilator u u nutrašnjost aparata. Ventilator poboljšava cirkulaciju vazduha, značajno poboljšavajući rashladne performanse. Ovakav sistem će sačuvati namirnice i spremljena jela duži vremenski period, nezavisno na kojoj se polici nalazi. Dodatno, ventilator sprečava stvaranje magle ili kondenza na staklenim policama i stanicama aparata.

Pravo mesto za boce i limenke

Sa praktičnim držačem, vaše boce i limenke će biti lako dostupne, i neće zauzimati prostor koji će sada biti oslobođen za druge namirnice.

Idealna mikroklima na svakoj polici

MultiFlow 360° sistem ventilacije ravnomerno raspoređuje vazduh u frižideru, osiguravajući optimalno kruženje vazduha i najbolje uslove za čuvanje vaših namirnica.

Pouzdan, tih i dugotrajan

Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se adaptiraju na promenu temperature u frižideru – primera radi, kada se otvaraju vrata, biće smanjene fluktuacije u temperaturi i uslovi čuvanja namirnica će biti mnogo bolji.

Uživajte u hladnoj vodi bilo kada

Ledomat sa dispenzerom za vodu kojim se upravlja na dodir, omogućava vam da dobijete hladnu vodu, izdrobljeni led ili ledene kockice. Zahvaljujući skladnom dizajnu, ledomat ne zauzima previše prostora u unutrašnjosti frižidera.

Piće i grickalice na dohvat ruke

Praktična vratanca ugrađena na glavnim vratima frižidera omogućavaju brz pristup polici sa pićem i grickalicama, bez otvaranja frižidera. Ova korisna opcija pomaže i u uštedi energije, jer hladan vazduh neće izaći iz čitavog frižidera prilikom otvaranj

Ekonomičan režim rada

HolidayMode režim rada prilagođava temperaturu u zamrzivaču i frižideru kako bi se potrošnja električne energije svela je na minimum, kada se frižider ne otvara na duži vremenski period. Na primer – kada uživate godišnjem odmoru.

Dobro raspoređena i ekonomična

LED osvetljenje u frižideru omogućava odličnu i izuzetno efikasnu osvetljenost, obzirom da ima duži životni vek i troši znatno manje električne energije u poređenju sa konvencionalnim sijalicama.

Brzo zamrzavanje

Zamrzavanje veliku količinu namirnica istovremeno? FastFreeze funkcija zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala minerale u hrani i zadržala aromu i kvalitet. Nakon isteka otprilike 26 sati, ova funkcija se automatski isključuje, a temperatura u zamrzivaču se vraća na prvobitno podešenu temperaturu.

Izuzetno tih

Frižider radi izuzetno tiho, uz nivo buke jednak tihom šaputanju dve osobe. Tihi rad je rezultat odlične izolacije i inovativnih rešenja rashladnog sistema.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.