-27%

GORENJE MC6MBK Višenamenski uređaji za kuvanje

Gorenje

Podeli sa drugima

Proizvođač: gorenje
Model: MC6MBK
Programi : 15
Snaga: 1000 W

10,990.00 din. 14,990.00 din.

Karakteristike :

Sve u jednom

Više kuhinjskih uredjaja u jednom
Sve-u-jednom multicooker sa više pritiska sadrži razne mogućnosti kuvanja kako bi vašoj kuhinji doneli svestranost. Uživajte u kuvanju pod pritiskom, sporom kuvanju,prženju, sotiranju, ključanju, dinstanju i kuvanju na pari, sve u jednoj opciji koja može zameniti razne kuhinjske uređaje. Koristi manje prostora u vašoj kuhinji i omogućava vam da kuvate bilo koja jela čuvajući njihova korisna svojstva.

Osigurano bezbedno kuvanje

Za dodatnu sigurnost uređaj poseduje sistem zaštite na više nivoa od mogućeg pregrevanja ili prevelikog pritiska. Izduvni ventil će vam pomoći u sprečavanju opekotina i zaštitiće vas, dok vam sigurnosna brava neće dopustiti da započnete posao dok se poklopac čvrsto ne postavi.

Spreman za služenje kad vi to želite

Dizajniran za fleksibilno planiranje obroka, funkcija vremenskog odlaganja omogućava pripremu jela do određenog vremena. Pritisak u multicooker-u možete podesiti na 24 sata. Dakle, da biste uštedeli vreme ujutro, možete prilagoditi aparat na takav način da je doručak spreman kada se probudite.

Uvek ukusno kuvanje

Ovaj programabilni multicooker ima digitalni LCD ekran sa kontrolom vremena i temperature i 15 unapred podešenih funkcija, tako da možete da kuvate razne recepte samo jednim dodirom. Neprekidno ćete uživati u ukusno pripremljenim jelima.

User friendly

Velika radna tabla sa LED displejem i 15 unapred podešenih postavki menija za kuvanje, od kuvara pod pritiskom do multi kuvara, kuvanja na pari, sporog kuvanja, pirinča, žitarica, mesa, supa / čorbe, živine, ribe, pasulja i čilija, jogurta, kaše i još mnogo toga pomoći će vam da kuvate bez napora. Takođe se lako čisti. Dodaje joj se funkcija održavanja toplote koja se uključuje nakon kuvanja, tako da je hrana spremna za posluživanje kad i vi, dok je tajmer odlaganja od 24 sata dizajniran za fleksibilno planiranje obroka.
Šifra proizvoda: 9404 Kategorija:
Robna marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code