-33%
,

GORENJE Kuhinjski robot MMC1005BW

Gorenje

Podeli sa drugima

Snaga motora: 1000 W
Broj brzina: 6
3D mešanje
Kapacitet posude : 4,8 l
Težina aparata: 5,5 kg

19,990.00 din. 29,990.00 din.

 

Karakteristike

Savršeno mešanje

Pustite da visoko obučeni asistent odradi sav posao
Dodatak za mešanje se vrti oko svoje ose dok se glava mešanja rotira u suprotnom smeru, proveravajući da su svi sastojci perfektno i ravnomerno izmešani. Vazduh će ostati u testu, čineći ga mekim. Sve što treba da uradite je da odaberete pravi prilog za vaš omiljeni recept i da impresionirate sa odličnim rezultatima.

Za sve postupke pre pečenja

Mešanje, mućenje i mešenje. Kuhinjski robot dolazi opremljen sa kukom za mešanje testa, mutilicom i nastavkom za mešenje kako bi zadovoljio sve vaše potrebe. Nastavak za mešanje meša sastojke onda kada vam je potrebna mekana i vazdušasta konzistencija, kuka za testo će efikasno zamesiti i najtvrđe testo, a nastavak za mućenje će biti vaš pomoćnik za savršene kreme ili delikatnu penu od belanaca.

Sačuvajte vreme i energiju

Kuhinjski roboti Gorenje štede vreme i energiju, a istovremeno pružaju izvrsne rezultate. Moćan uređaj odlikuju odlični rezultati mešanja i precizan nadzor u svakom trenutku. Gorenje kuhinjski roboti imaju snagu i brzinu a istovremeno i dovoljno osetljivosti i finoće kako bi mogli odlično izmešati sve, od guste smese za keks do delikatne pene od belanaca. Snažan motor kao od šale odrađuje mešanje, mućenje i mešenje.

Delovi koji se mogu prati u mašini za pranje sudova

Posuda od nerđajućeg čelika i svi delovi od nerđajućeg čelika mogu se prati u mašini za pranje sudova. To će vam olakšati svakodnevni rad u kuhinji. Blender je napravljen od kvalitetnog stakla i može se prati nakon što uklonite oštricu.
Šifra proizvoda: 9400 Kategorije: ,
Robna marka

Mikseri - Vrsta miksera

Ručni

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.