GORENJE Kombinovani frižider NRK720EAXL4

Gorenje

Podeli sa drugima

Energetska klasa : D
NoFrost Plus
Kapacitet : 345 l + 150 l
(ŠxVxD): 70,4×200 x 69,4 cm
Digitalni displej
Garancija 5 godina
Boja : Inox

91,990.00 din.

Lista sa podacima aparata

Karakteristike :

NoFrost Plus tehnologija

Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema za hlađenje na tržištu, postavljen je u delu za zamrzivač, gde sprečava skupljanje leda i smanjuje potrošnju energije. Istovremeno, u delu za frižider, omogućava mikroklimu idealnu za držanje hrane svežom. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.

Stabilan, tih i izdržljv

Inverterski kompresori su tiši, imaju duži vek trajanja i ekonomičniji su u odnosu na uobičajene kompresore. Kada god temperatura u unutrašnjosti frižidera poraste usled otvaranja vrata, inverterski kompresor omogućava brzo i efikasno hlađenje, održavajući hranu svežom duže.

Dobro raspoređeno i jako efikasno

LED rasveta u frižideru sa poboljšanim osvetljenjem je izuzetno trajna i energetski veoma efikasna. U poređenju sa konvencionalnim osvetljenjem, ima 30 puta duži životni vek, a štedi do 10 puta više električne energije.

Ušteda električne energije

U slučaju dužeg odsustva, frižider se može podesiti da radi u režimu uštede energije, koji uzima u obzir da su vrata zatvorena duže vreme.

Rapid freezing

Funkcija u zamrzivaču koja služi za brzo zamrzavanje namirnica. Temperatura se automatski spušta na -24° i ostaje takva narednih 50 sati. Idealna funkcija posle povratka iz velikih nabavki.

Štedi vaš novac

Uređaji koji su stari 15 i više godina koriste i do tri puta više energije od novih. Novi Gorenje aparati dolaze sa odličnom termoizolacijom, unapređenom zaštitom na vratima, vrhunskim komponentama rashladnog sistema i elektronskim regulacijama koje smanjuju korišćenje energije na minimum.

Ideal microclimate on every shelf

The MultiFlow 360° ventilation system evenly distributes the air in the refrigerator compartment to ensure optimum circulation of air and best storage conditions for your food.

Podrška

Boja

Inox

Energetski razred

E

Frižideri - Položaj zamrzivača

Dole

Frižideri - Širina

61-70 cm

Frižideri - Visina

186-200 cm

Robna marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code