-12%
,

GORENJE Kombinovani frižider NRC619CSXL4WF

Gorenje

Podeli sa drugima

Energetska klasa : C
NoFrost Plus
Kapacitet : 220 l + 106 l
(ŠxVxD): 60 × 185 × 66,3 cm
Garancija 5 godina
Boja :  Inox

74,990.00 din. 84,990.00 din.

Podeli sa drugima

Karakteristike

_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Kombinovani frižider koji prepoznaje vaše navike

Ovaj pametni sistem je razvijen da održi konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera. Frižider konstantno nadgleda način vašeg korišćenja i upravlja temperaturom, kako bi sprečio rast temperature, osiguravajući da hrana ostane duže sveža i smanjuje potrošnju energije.

_products/features/icon - Convert ZeroZone

Convert ZeroZone

Sve u skladu sa vašim potrebama
Ova korisna fioka se jednostavno transformiše iz ZeroZone, koja je pogodna za smeštanje najosetljivijih namirnica kao što su sveža riba, meso ili morski plodovu, u dodatnu CrispZone fioku za voće i povrće, tako da ih u slučaju potrebe možete sve jednostavno smestiti.
_products/features/icon - ConvertActive

ConvertActive

Velika zabava može da počne
Sa ConvertActive funkcijom dovoljno je samo da pritisnete dugme i pretvorite zamrzivački deo uređaja u dodatni frižider ili u veliku ZeroZone-u, što će vam dati više prostora za hlađenje pića ili čuvanje grickalica.

CrispZone sa SmartHumidity opciom

Sveže kao iz bašte

Ova prostrana fioka produžava svežinu vaših namirnica sa niskom temperaturom i automatskim upravljanjem nivoa vlažnosti. SmartHumidity uvijek održava optimalan nivo vlažnosti u fioci zahvaljujući specijalnoj membrani koja automatski odstranjuje višak vlage, održavajući voće i povrće hrskavim i svežim.

Jednostavno čišćenje

Besprekorno čisto
Zahvaljujući inovativnom dizajnu i sjajnoj glatkoj unutrašnjoj oblozi, Gorenje GardenFresh kombinovani frižideri su izuzetno jednostavni za čišćenje, čime smo se pobrinuli da namirnice ostanu zdrave i sigurne.

EcoMode

Ušteda energije
U slučaju dužeg odsustva, frižider se može podesiti da radi u režimu uštede energije pošto se vrata frižidera neće često otvarati.

FastFreeze

Brzo zamrzavanje
Funkcija FastFreze zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala sve minerale u hrani. Nakon otprilike 2 dana, funkcija se automatski isključuje i temperatura zamrzivačkog dijela se vraća na prethodno podešenu.

Inverter kompresor

Pouzdan, tih i izdržljiv

Inverter kompresor je tiši, više izdržljiv i troši manje energije u poređenju sa konvencionalnim kompresorom. Bolje i brže se prilagođava promenama temperature u unutrašnjosti frižidera, na primjer kada su vrata frižidera otvorena, što znači manje temperaturnih oscilacija i bolji uslovi za čuvanje vaših namirnica.

IonAir sa MultiFlow 360° sistemom

Idealna mikro klima na svakoj polici
IonAir generiše negativno naelektrisane jone unutar aparata, koji se ravnomerno distribuiraju kroz frižiderski deo zahvaljujući novom MultiFlow 360° sistemu. Vazuh obogaćen ovim jonima zadržava ukus u hrani i odstranjuje neugodne mirise.

MultiBox

Multifunkcionalna, praktična
Višenamenska kutija može se koristiti za čuvanje sira, luka i drugih namirnica sa neugodnim mirisom zahvaljujući poklopcu koji ne propušta zrak, čuva svežinu i štiti od isušivanja.

SensoTech prekidač

Jednostavno upravljanje frižiderom i zamrzivačem
Veliki i pregledan LED ekran omogućava jednostavan pregled i upravljanje podešavanjima u aparatu. Pritiskanjem i držanjem 2 sekunde simbola °C na ekranu, jednostavno možete izabrati frižiderski ili zamrzivački deo i jednostavno podešavati temperaturu u njemu.

XtremeFreeze

Zamrzavanje u trenu
Kada se ova funkcija aktivira, hrana koja je smeštena u specijalnu fioku u zamrzivačkom delu će se zamrznuti značajno brže, čime se osigurava bolji kvalitet zamrznutih namirnica.

Držač za boce

Pravo mjesto za boce i konzerve
Sa praktičnim držačem vaše boce i konzerve su jednostavno dostupne i ne zauzimaju prostor tamo gde možete inače smestiti druge namirnice.

LedLight

Dugoročno i štedljivo
LED osvjetljenje u frižideru omogućava odlično i izuzetno efikasno osvjetljenje. Njegov životni vek je trideset puta duži u odnosu na klasično osvetljenje, i štedi i do deset puta više električne energije.

SlotIn & KitchenFit

Prefinjen i elegantan dizajn
Sa novim dizajnom dubine ovaj frižider će se elegantno uklopiti u vašu kuhinju, istovremeno nudeći veoma veliki kapacitet za čuvanje namirnica.

SuperSilent

Tihi rad
Aparat radi na nivou buke od 38 dB,što je poput tihog razgovora između 2 osobe. Ovaj tihi rad rezultat je odlične izolacije i inovativnih rešenja rashladnog sistema.

 

Boja

Inox

Energetski razred

C

Frižideri - Položaj zamrzivača

Dole

Frižideri - Širina

56-60 cm

Frižideri - Visina

176-185 cm

Robna marka

Podeli sa drugima

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code