,

BORMIOLI Desertni tanjir Ebro 20 cm 402812

BORMIOLI ROCCO

Podeli sa drugima

Brend : BORMIOLI
Materijal : Staklo
Prečnik (mm) : 200 mm
Specifičnost : 1/1

129.00 din.

Podeli sa drugima

Opis proizvoda :

Tanjir desertni Ebro prečnika 20 cm, izrađen od opalnog stakla.

Specifikacija :
Barcode : 8411712238124
Brend : BORMIOLI
Materijal : Staklo
Prečnik (mm) : 200 mm
Specifičnost : 1/1

Opis :
• KVALITET: Izrađen od visokokvalitetnog opalnog stakla, ovaj desertni tanjir garantuje dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu.
• DIZAJN: Sa svojim klasičnim i čistim linijama, Bormioli Rocco desertni tanjir Ebro unosi eleganciju na svaku trpezu.
• PRAKTIČNOST: Idealna veličina od 20 cm čini ovaj tanjir savršenim za serviranje raznih deserata, voća ili malih zalogaja.
• BREND: Bormioli Rocco je poznat po tradiciji i kvalitetu, a ovaj set od 6 tanjira je odličan primer njihove posvećenosti izvrsnosti.
• UPOTREBA: Tanjiri su jednostavni za održavanje i mogu se koristiti u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje posuđa, što ih čini praktičnim za svakodnevnu upotrebu.

Kada je u pitanju postavljanje savršene trpeze, detalji su ti koji čine razliku. Bormioli Rocco desertni tanjir Ebro je upravo jedan od tih detalja koji će obogatiti tvoje kulinarsko iskustvo. Sa prečnikom od 20 cm, ovaj tanjir je idealan za serviranje tvojih omiljenih slatkiša, a njegov minimalistički dizajn će se lako uklopiti u svaki dekor.

Izrađen od opalnog stakla, ovaj tanjir nije samo lep na oko, već je i izuzetno izdržljiv i otporan na ogrebotine. To znači da ćeš moći da uživaš u njegovoj lepoti dugi niz godina. Bilo da pripremaš intimnu večeru za dvoje ili veću proslavu, ovaj tanjir će se pokazati kao nezamenljiv deo tvog posuđa.

Zahvaljujući praktičnosti koju nudi, ovaj tanjir možeš koristiti u mikrotalasnoj pećnici za brzo podgrevanje slatkih zalogaja, a nakon upotrebe ga možeš lako oprati u mašini za pranje posuđa. Ovo čini Bormioli Rocco desertni tanjir Ebro savršenim izborom za one koji cene jednostavnost i funkcionalnost.

Robna marka

Podeli sa drugima

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code