BEKO Side-by-side GN1406231XBN

Beko
Availability:

Nema na zalihama


Podeli sa drugima

Hlađenje : NoFrost
Energetski razred : F
Kapacitet frižidera : 376 l
Kapacitet zamrzivača : 196 l
(ŠxVxD): 90,8 × 182× 75 cm
Boja : Inox

149,990.00 din.

Nema na zalihama

 

Specifikacija :

Beko frižider GN1406231XBN
Samostojeći frižider sa zamrzivačem dole
Američka vrata
Boja: siva
Visina: 182 cm
Širina: 90,8 cm
Tehnologija: NeoFrost
Zapremina frižidera: 376 l
Zapremina zamrzivača: 196 l
Energetska klasa: F
Potrošnja energije 24h/god: 1,0/406 kWh
Nivo buke: 39 dB
Klasa buke: C
Klimatska klasa: SN-T
ProSmart ™ Inverter Compressor
Elektronska kontrola
FlekiLift®: odeljak vrata podesiv po visini
Osvetljenje: LED Illumination®
LCD displej
Vacation mode
Eco mode
Signal kada su vrata otvorena
Min. temperatura okoline za nesmetan rad: 10 °C
Fižider:
– staklene police
– brzo hlađenje
– broj pregrada za povrće: 2
– kapacitet ležišta za jaja: 10
Zamrzivač:
– broj fioka zamrzivača 3
– brzo zamrzavanje
– kapacitet zamrzavanja: 4,6 kg/dan
– kutija za led
– izrada kockica leda dnevno 2 kg
Dimenzije: 90,8 x 182 x 75 cm
Težina: 120 kg

EverFresh+®

Voće i povrće ostaje sveže i do 30 dana
Vaše sveže namirnice se neće kvariti svakim danom. Precizne komande za temperaturu i vlažnost smanjuju kondenzaciju u fioci pa voće i povrće ostaje sveže i do 30 dana tako da u svakom trenutku imate na raspolaganju zdrave namirnice.

Active Fresh Blue Light

Vitamin C je sačuvan u voću i povrću
Sveža hrana ponekad gubi vitamine kada stoji u frižideru. Pomoću tehnologije Active Fresh Blue Light™ voće i povrće nastavlja da obavlja fotosintezu, čuvajući nivo vitamina C, prirodne ukuse i hranljive sastojke, a pritom ostaje sveže i do 30% duže. Sada ne morate toliko često u kupovinu da biste porodici pružili zdravije obroke.

Inverterski kompresor ProSmart™

Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke
Ako je vaš frižider veliki potrošač električne energije i ako se iz njega čuje brujanje i grgljanje, vreme je za promenu. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu, inverterski kompresor ProSmart™ obezbeđuje brže hlađenje sa manjom potrošnjom uz četiri puta tiši rad u odnosu na standardne frižidere. Brže se prilagođava promenama temperature, duže čuva svežinu hrane i ne troši puno električne energije – sve to u jednom pakovanju.

Aktivan filter neprijatnih mirisa

Manje neprijatnih mirisa i bakterija
Nema ničeg goreg nego kada se prilikom otvaranja frižidera oseti neprijatan miris truleži. Aktivni filter koristi karbonski filter za smanjivanje neprijatnih mirisa i bakterija iz hladnog vazduha koji cirkuliše u frižideru tako da vaša hrana ostaje duže ukusna i sveža. Šta god da držite u frižideru, nećete morati da zapušite nos kada ga otvarate.

CoolRoom®

Meso, riba i mlečni proizvodi ostaju sveži duže
Meso, riba i mlečni proizvodi se čuvaju na nižim temperaturama kako bi ostali sveži. U pregradi CoolRoom® ova hrana se čuva na temperaturi malo iznad tačke zamrzavanja uz optimalnu vlažnost. Na taj način, hrana ostaje sveža i zadržava bogat ukus dvostruko duže.

Led Illumination®

Jasan pregled unutrašnjosti
Nije uvek lako ugledati hranu u frižideru, naročito ako se nalazi u uglovima ili na zadnjem delu polica. Led Illumination® ima niz LED lampica na vrhu frižidera ili na bočnoj strani svake police tako da možete dobro da vidite u celom frižideru. Ova vrsta osvetljenja troši manje energije od standardnog osvetljenja.

Zaštitno staklo

Izdržljive staklene police
Sa zaštitnim staklom više ne morate da brinete o tome da li možete da stavite veliku i tešku šerpu u frižider. Police sa zaštitnim staklom napravljene su od kaljenog stakla i mogu da izdrže teret do 25 kg. Otpornije su na pukotine i ogrebotine od netretiranog stakla, pa bez brige možete da stavite teške sudove na njih.

Ice+

Automatski ledomat
Kada pravite žurku, sigurno ne želite da provedete celo veče dopunjavajući činije sa ledom. Ice+ koristi vodu iz rezervoara ili vodovoda (kod modela koji se mogu povezati na vodovod) i automatski pravi osam doza leda. To je 1,5 kg leda jednim dodirom na dugme.

Režim za odmor

Dodatna ušteda energije
Prebacite frižider u režim odmora kada idete na putovanje. Režim za odmor štedi energiju tako što isključuje odeljak za hlađenje, dok zamrzivač nastavlja da radi. Zamrznuta hrana se pravilno čuva, dok se računi za električnu energiju smanjuju.
Kategorija: Oznaka:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code