,

ALPHA Fen za kosu Pro AHD570 SB

Alpha

Podeli sa drugima

Tip : Profesionalni
Snaga: 2200 W
Jonizacija : Da
Keratinska funkcija : Da
6+2 brzina

5,499.00 din.

Podeli sa drugima
Snaga 2200W
Podešavanje temperature vazduha 6+2
Podešavanje brzine vazduha 6
Dugme za hladan vazduh Da
Jonizacija Da
Keratinska funkcija Da
Dodatni usmerivač vazduha Difuzor

AHD570 SB

Alpha ProSensation –
Profesionalno stilizovanje
kose vrhom vašeg prsta

Sve što ste ikada mogli da poželite od fena za kosu pružiće vam Alpha ProSensation – superiornu brzinu sušenja uz zaštitu kose od oštećenja, maksimalnu kontrolu temperature i značajno veći broj ključnih podešavanja nego što ste navikli.

Sa ekranom osetljivim na dodir i LED ekranom, dugotrajnim AC motorom i snagom od 2200W, Alpha ProSensation je fen koji nećete imati potrebu, a ni želju da menjate. Postaće vaš stalni saveznik u sušenju, oblikovanju i stilizovanju kose i tajna raskošne frizure.

Najfunkcionalniji fen do sada

Tehnologija je odavno postala „pametna“, a Alpha ProSensation je sasvim sigurno najpametniji fen koji ste do sada imali priliku da vidite. Ekran osetljiv na dodir omogućava vam lako podešavanje željene brzine i temperature prevlačenjem prsta, a na isti način možete i promeniti podešenu temperaturu.

LED ekran u svakom momentu prikazuje operativnu temperaturu i brzinu rada, a pri uključivanju fena vaša prethodna podešavanja su zapamćena, pa sušenje kose počinjete pri brzini i temperaturi koje su bile poslednje aktivirane.

Najprecizniji izbor temperature i brzine sušenja do sada

Znamo da se magija uvek krije u detaljima i da često pri sušenju kose pomislite da biste želeli samo malo višu temperaturu ili samo malo veću brzinu, ali da ta promena nije dovoljno iznijansirana, pa dobijete osetno jaču temperaturu ili brzinu. Ne i kada imate Alpha ProSensation koji vam nudi mogućnost da maksimalno personalizuje fen i njegov rad prema vašim potrebama.

Neverovatnih šest podešavanja brzine duvanja i temperature omogućava idealan izbor za svaki tip i dužinu kose i dozvoljava vam da u potpunosti iznijansirate sušenje kose po vašoj meri. Šest brzina izduvavanja vazduha predstavlja i šest različitih temperatura koje postavljate jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana: nagore za pojačanje, nadole za smanjenje.

Ukoliko vam je potrebna i viša temperatura, dodatnim povlačenjem prsta nagore preko ekrana osetljivog na dodir dobijate još dve opcije za višu temperaturu. Plave crte na ekranu označavaju brzinu izduvavanja vazduha, dok je temperatura predstavljena crvenim crtama i šest osnovnih temperatura su u rasponu od 50 do 100°C, dok dve još više, dodatne temperature iznose 110 i 120°C.

6 brzina izduvavanja
vazduha
8 temperaturnih
režima
Funkcija hladnog
duvanja
Funkcija zaključavanja
temperature

Sušenje bez slučajnih promena podešavanja

Kada se fenirate ulazite u posebno raspoloženje: možda postajete modni frizer, pa ste pripremili sve četke, ukosnice i ogledala za maksimalan učinak? Možda ste ipak rešili da uz sušenje kose priredite scenski nastup uz omiljenu muziku i budete glavna zvezda i poslednje što vam treba je da slučajnim pritiskom promenite onu idealnu temperaturu i brzinu koju ste dugo podešavali? Razumemo vas.

Zato na Alpha ProSensations postoji dugme za zaključavanje trenutnih podešavanja, čijim pritiskom osiguravate da će vaša podešavanja ostati nepromenjena, sve dok vi ne poželite da ih promenite. Tada još jednom pritisnite dugme za zaključavanje i promenite brzinu i temperaturu.

Naelektrisana kosa je postala prošlost

Ugrađeni jonizator se automatski aktivira svakim uključivanjem Alpha ProSensations fena. Generisanje jona, tj. izduvavanje negativnih jona na pozitivno naelektrisane ostatke vode u vašoj kosi će sprečiti kosu da upije vlagu i postane neprijatno naelektrisana i teška za oblikovanje.

Funkcija automatskog jonizovanja omogućava da zaboravite na naelektrisanu i neposlušnu kosu, koja će nakon sušenja ostati glatka i svilenkasta, bez neželjenog kovrdžanja, čak iako ne koristite preparate za smirivanje kose koji mogu biti masni i poništiti vaš trud oko rezultata feniranja.

Fen koji čuva vašu kosu

Kao gradivni protein kose zadužen za održavanje njene jačine, otpornosti i sjaja, keratin je postao neizostavni element u nezi kose. Kako bi vaša kosa bila otpornija na visoku temperaturu prilikom sušenja, ali i na lomljenje i kako biste sprečili gubitak keratina usled stresa i drugih faktora iz okoline, Alpha ProSensation je fen sa ugrađenom keratinskim premazom.

Keratinska funkcija se automatski aktivira pri svakom uključivanju fena, pa će nakon sušenja vaša kosa biti sjajnija i izgledati jače i zdravije. Ova funkcija na Alpha ProSensations olakšava i ispravljanje kose.

Efikasnije stilizovanje
čak i kovrdžave kose

Iako su predmet zavisti svih žena ravne kose, dame za kovrdžavom kosom imaju brojne izazove u njenoj nezi: od teškog češljanja i ispravljanja, preko lakog lomljenja i isušivanja, pa sve do definicije svojih kovrdža. Alpha ProSensations i ovde nudi lako rešenje sa rezultatima kao iz frizerskog salona.

Difuzor koji dobijate uz ovaj fen predstavlja dodatak namenjen upravo talasastoj ili kovrdžavoj kosi. Vrlo je efikasan u sušenju ovakve vrste kose jer, kao i što i sam naziv kaže, omogućava širenje vazduha (difuziju) u različitim pravcima. Vazduh slobodno prolazi kroz difuzor, a zahvaljujući njegovoj strukturi rezultat su jasno definisane prirodne lokne.

Ovaj dodatak ima bolji efekat na većoj brzini izduvavanja, a znatno olakšava sušenje talasaste i kovrdžave kose. Toliko ga čini lakšim, da ćete imati sjajnu frizuru i bez upotrebe četke.

Šifra proizvoda: 7923 Kategorije: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code