ALPHA AHS611 SB Wet & Dry Presa za kosu

Alpha

Podeli sa drugima

Proizvođač : ALPHA
Vrsta aparata : Presa za kosu
Tip ploče : Keramički i keratinski premaz
Snaga : 35 W
Regulacija temperature : 80 °C
Materijal kućišta : Plastika

2,599.00 din.

Snaga 35W
Podešavanje temperature 1
Tip ploče Keramički i keratinski premaz
Vreme zagrevanja 60 sekundi do radne temperature od 80˚C
Mogućnost uvijanja kose Da
Mogućnost upotrebe na mokroj kosi Da

Alpha AHS611

Alpha Keratin Shine Wet&Dry – Ravna kosa u tren oka

Prese za ispravljanje i stilizovanje kose već godinama su neizostavni i omiljeni deo aparata za negu. Osim što omogućavaju efikasnije ispravljanje kose od sušenja fenom, one mogu kao rezultat dati i sjajniju i znatno glatkiju kosu, a zahvaljujući zaobljenom dizajnu, mogu se koristiti i za pravljenje talasastih frizura i lokni prirodnog, opuštenog izgleda.

Zahvaljujući primeni pouzdanih i proverenih tehnologija, Alpha Keratin Shine Wet&Dry je presa koju možete koristiti i na suvoj i na blago vlažnoj kosi, bez brige o njenom oštećenju.

Keratin

Presa i na vlažnoj kosi? Sada smeš!

Jesu li i vas u prvim pokušajima tzv. peglanja kose učili da nikako ne smete koristiti presu osim ako kosa nije potpuno suva? Da, to su bila druga vremena. Tačnije, druge tehnologije. Danas je moguće pronaći prese vrhunske izrade koje neće naštetiti vašoj kosi čak ni kada je blago vlažna.

Upravo zbog keramičkog i keratinskog sloja, kada vam je potrebna ravna kosa bez izgovora i za kratko vreme, slobodno koristite Alpha Keratin Shine Wet&Dry. Ova presa je iako delotvorna, istovremeno i nežna, pa je bez straha od pregrevanja možete koristiti i na kosi koja nije potpuno suva.

U korak sa tobom,
koliko god to brzo bilo

U savremenom životnom stilu čekanje je postala reč bez vrednosti, izuzetno nepoželjna jer zaista nemate vremena za gubljenje. Baš zbog toga Alpha Keratin Shine Wet&Dry presi ne treba mnogo vremena za zagrevanje. Već za minut ili dva ona dostiže radnu temperaturu i spremna je za upotrebu – ispravljenu, glatku i sjajnu kosu.

Kako se najefikasnije ispravlja kosa?

Nakon uključivanja prese, iskoristite taj minut ili dva da kosu dobro razmrsite i očešljate i podelite je na manje pramenove, kako biste skratili vreme potrebno za ispravljanje. Pramenove sa gornjeg dela kose pričvrstite na teme i počnite ispravljanje od donjeg sloja kose.

Uzmite jedan pramen kose, zategnite ga, stavite u presu pri samom korenu i zatvorite presu, tako da je pramen dobro učvršćen u nju. Počnite sa povlačenjem prese duž celog pramena ka krajevima u jednom potezu. Nije preporučljivo da zadržavate presu na jednom delu pramena duže vreme.

Ponovite isto sa ostatkom kose. Rotirajući kabl će vam omogućiti lako okretanje prese bez umotavanja kabla. Nakon što ste ispravili kosu, ostavite je da se potpuno ohladi pre nego što je skupite u rep ili prikačite ukosnicama, kako bi napravljena frizura ostala na mestu.

Šifra proizvoda: 7929 Kategorija:
Robna marka

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.