,

ALPHA AHC720C SB Stajler za kosu 25 mm

Alpha

Podeli sa drugima

Proizvođač : ALPHA
Vrsta aparata : Stajler za kosu
Tip grejne površine : Keramički i keratinski premaz
Snaga : 32 W
Regulacija temperature : 80 °C

2,199.00 din.

Podeli sa drugima
Snaga 32W
Podešavanje temperature 1
Maksimalna temperatura 200˚C (+/- 15%)
Vrsta grejača PTC grejni element
Tip grejne površine Keramički i keratinski premaz
Vreme zagrevanja 60 sekundi do radne temperature od 80˚C

Alpha AHC720C

Alpha Infinite Wave –
Lokne kakve ste oduvek želeli,
čak i na izuzetno dugoj kosi

Duga kosa je vekovima predstavljala simbol ženstvenosti, ali njeno održavanje nije nimalo lak posao, naročito ako želite dobru frizuru baš svaki put i to bez odlaska kod frizera. Na sreću žena širom sveta, tehnologija u oblasti uređaja za negu konstantno se razvija, pa su popularni uvijači za kosu odavno ne samo dostupni za kućnu upotrebu, već sada i potpuno prilagodljivi: laki za korišćenje i pristupačni, a uz pravi uvijač moći ćete da ostvarite sve svoje ideje o frizuri, čak iako imate izuzetno dugu kosu.

Predstavljamo vam Alpha Infinite Wave, uvijač za kosu koji je idealan izbor za sve žene koje vole da ponekad promene frizuru i koje vole da jednim uređajem dobiju mogućnost pravljenja što više različitih frizura.


200° ± 15°C MAX

Keratin

Prečnik grejne cevi po preporuci profesionalaca

Sigurno da izbor figara za kosu zavisi od toga da li je vaša kosa tanka ili gusta i da li više volite krupne talase ili sitne lokne. Kada imate Alpha Infinite Wave ne morate razmišljati o kupovini bilo kog drugačijeg uvijača za kosu.

Profesionalci u svojoj veštini – frizeri i stilisti kose preporučuju upravo prečnik uvijača od 2.5cm kao idealan za različite tipove kose i frizure. Kada bolje razmislite, ko bi od njih bolje znao šta odgovara i retkoj i gustoj kosi? Ovaj prečnik je univerzalan za pravljenje opuštenih krupnih lokni, ali i za uvijanje sa efektom sitnijih kovrdža.

Ukoliko više volite samo prelomeljenu kosu koja izgleda potpuno prirodno, na uvijač namotavajte nešto veće pramenove, a ako su vaša želja bolje definisane sitne lokne, ovaj uvijač ispunjava i to: na cev uvijača namotajte male pramenove kako biste imali željenu frizuru i postigli veći volumen. Jedno rešenje za različite frizure i sve tipove kose!

Maksimum od tehnologije za maksimalne rezultate

Keratinski premaz kojim je obložena grejna cev doprinosi još boljim rezultatima stilizovanja kose. Zadatak keratinskog premaza je da kosu zaštiti od visoke temperature i pregrevanja, ali i da nakon pravljenja frizure kosa ostane blistava i ima zdrav izgled. Zato ukoliko pratite sigurnosna uputstva za korišćenje Alpha Infinite Wave figara za kosu, nakon svakog stilizovanja imaćete ne samo sjajnu frizuru, već i kosu koja nije oštećena pregrevanjem na visokoj temperaturi.

Dodatna prednost ovog stajlera je PTC grejni element koji predstavlja siguran izbor u aparatima čija upotreba zahteva manuelnu upotrebu. Naime, PTC grejni element obezbeđuje efikasan prenos toplote, konstantno održavanje temperature i kratko vreme potrebno za zagrevanje.

Najbrže uvijanje kose do sada
uz tehnologiju brzog zagrevanja

Osim raznolikosti frizura i mogućnosti upotrebe na različitim tipovima kose, uređaj prilagođen vašim potrebama znači i da nema nepotrebnog čekanja. Alpha Infinite Wave se izuzetno brzo zagreva i pritom razvija temperaturu od 200˚C (+/- 15%) što će omogućiti da svaki pramen bude ravnomerno uvijen posle svega nekoliko sekundi na grejnoj površini.

Time ne samo da štedite svoje vreme za važnije stvari, već ujedno i ne dolazi do neželjenog pregrevanja i oštećenja kose.

Sigunosna štipaljka za
još izraženije kovrdže

Praktičnost štipaljke je očigledna: nakon namotavanja pramena samo pustite štipaljku da pramen drži na mestu, kako biste bili sigurni da će uvijanje biti maksimalno efikasno, ali i kako ne biste morali da držite pramen dok traje uvijanje. Mišiće ruke možete vežbati i na druge načine!

Uz glatku grejnu površinu, ovaj uvijač će osigurati da pramen prilikom namotavanja idealno prianja na cev uvijača, ali i da kosa nakon uvijanja ostane blistava.

Kako se najbolje uvija kosa?

Potpuno suvu kosu dobro očešljajte i podelite na pramenove. Gornje delove kose pričvrstite na teme i počnite uvijanje od donjeg sloja kose.

Uzmite jedan pramen, zategnite ga i postavite cev uvijača pri korenu (ukoliko želite lokne celom dužinom kose) ili na polovini pramena (ukoliko želite uvijene samo krajeve kose). Pramen obmotavajte oko cevi, od njenog debljeg ka tanjem kraju. Nemojte raditi obrnuto – okretati uvijač oko pramena, jer tako dobijate neujednačen rezultat. Lokne su prirodnijeg izgleda ako pramenove namotavate ka spolja, umesto ka licu.

Pazite da kožu glave ne dodirnete vrućom cevi uvijača. U zavisnosti od veličine pramena i vašeg tipa kose, dovoljno je nekoliko sekundi da uvijanje bude efikasno. Dok držite pramen na uvijaču, vrh kose držite prstom na vrhu uvijača koji se ne greje. Nakon vremena potrebnog za uvijanje, jednostavno pustite pramen kose da sklizne sa cevi uvijača. Kako bi lokna što duže zadržala oblik, pustite je da se u potpunosti ohladi pre nego što nanesete sredstvo za učvršćivanje ili pre nego što raščešljate loknu (ukoliko želite opuštene talase koji prirodno padaju).

Šifra proizvoda: 7931 Kategorije: ,
Robna marka

Podeli sa drugima

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code