Platiš manje, traje duže

Razumemo da je mašina za pranje veša jedan od vaših glavnih saveznika u kući. Zato je bitno da odaberete mašinu koja je spoj vrhunske tehnologije i modernog dizajna, temeljno čisti veš i čuva vas od alergena i neprijatnih mirisa. Pored toga, deset godina garancije na Inverter PowerDrive motor osigurava da ćete imati vrhunski uređaj u domu.

Zato vam predstavljamo specijalnu akciju Gorenje mašina za pranje veša sa Inverter PowerDrive motorom po odličnim cenama. Akcija traje od 05.09. do 05.10.

Uživajte u stvarima koje najviše volite. Ostavite veš nama jer su Gorenje mašine za pranje veša sa Inverter PowerDrive motorom napravljene tako da posao obave na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način, uz duži životni vek uređaja.

Gorenje WaveActive mašine za pranje sa Inverter PowerDrive motorom koriste naprednu tehnologiju pranja:

  • Programi su napravljeni tako da rehidriraju vlakna, što čini odeću mekšom i manje naboranom
  • IonTech tehnologija obogaćuje vazduh u mašini jonima negativnog naboja, koji eliminišu alergene i negativne mirise
  • SteamTech funkcija omogućava dodatni tretman parom na kraju ciklusa

INVERTER MOTOR

PowerDrive

 

Ovaj tihi, ali izuzetno efikasni motor, dizajniran je kako bi omogućio dugovečnost vaše mašine za pranje veša, dok istovremeno štedi električnu energiju sa svakim pranjem. Zbog njegove dugovečnosti, Gorenje vam nudi i 10 godina garancije na ovaj motor.

Platiš manje, traje duže
Platiš manje, traje duže

RECITE ZBOGOM ALERGIJAMA

AllergySteam

 

Zaštitite svoju porodicu od alergija visokim intenzitetom pare, koji efikasno uklanja alergene poput sitnih čestica prašine i grinja, bez oštećenja odeće i neprijatnih mirisa.

Pronađite svoju novu Gorenje mašinu za pranje veša koja ima 10 godina garancije na Inverter PowerDrive motor: