-5%

VOX Klima VPA 14 pokretna

Vox

Podeli sa drugima

Tip: Pokretna
Kapacitet hlađenja : 14000 BTU
Kapacitet grejanja : 14000 BTU
Rashladno sredstvo: R 290

41,990.00 din. 43,990.00 din.

Specifikacija
Karakteristika Vrednost
Kategorija Prenosni klima uređaji
Tip Prenosni klima uredjaji
Kapacitet hlađenja 3400 W
Nominalni kapacitet 14000 BTU
Potrošnja struje pri hlađenju 1,45 kW
Protok vazduha (zatvoreno) (m3/h) 350
Protiv gljivica Da
Vrsta gasa R290
Auto restart Da
Dodatni benefiti Auto restart, Protiv gljivica, Deep Sleep, Hlađenje, LCD Display
Energetska klasa A
Nivo buke unutrašnje jedinice 64 dB
Boja Bela
Dimenzije unutrašnje jedinice (ŠxVxD) 466x720x362 mm
Dimenzije pakovanja unutrašnje jedinice (ŠxVxD) 519x885x428 mm
Neto težina unutrašnje jedinice 33 kg
Bruto težina unutrašnje jedinice 36,5 kg
Količina utovara (40 ft HC Kontejnera) 341

Nekada su klima uređaje mogli sebi da priušte samo oni sa dubljim džepom. Danas je situacija drugačija. Obradujte sebe pokretnom klimom izuzetnog kvaliteta kompanije VOX koja misli na svoje potrošače i visok kvalitet nudi po pristupačnoj ceni.

Koliko puta ste poželeli da klimu prenesete iz jedne u drugu prostoriju kako biste se dobro rashladili? Sa ovim uređajem rešićete taj problem veoma lako i jednostavno. Smestite je na pod, a zahvaljujući točkićima po potrebi je možete seliti gde želite jer je praktična za korišćenje i lagana tako da je i lako pokretna.

Kod ove klime nema montaže jer se ne sastoji od spoljne i unutrašnje jedinice kao klasične kućne klime, već je samo jedan uređaj i sve je na dohvat ruke. Naravno ovakvi aparati imaju crevo prečnika 10-ak centimetara za odvod toplog vazduha za koje je potreban otvor u zidu.

Zanimljiv podatak vezan za ovaj VOX-ov model je što on dolazi sa kapacitetom od 14 000 BTU što je velika prednost u odnosu na konkurenciju zato što su prenosne klime najčešće niže energetske klase i manjeg kapaciteta pa su namenjene manjim prostorijama. Ovakav kapacitet omogućava korisniku da ohladi prostoriju daleko brže i efikasnije od bilo koje klasične klime kapaciteta 12 000 BTU.

Model VPA 14 ima energetski razred A što znači da je njegova potrošnja struje više nego prihvatljiva i iznosi nešto manje od 1,5 KW na sat u optimalnim uslovima. Ovaj klima uređaj krasi prirodni gas R290-propan koji je baziran na ugljovodoniku i spada u red prirodnih rashladnih fluida koji se koriste u industriji hlađenja i klimatizacije. Ovakvi fluidi su najpovoljniji kada je u pitanju uticaj na životnu sredinu jer veoma malo utiču na globalno zagrevanje. Nivo buke kod ovog modela je u nekom srednjem rangu i iznosi 64 Db.

Može se upravljati daljinskim upravljačem. Poseduje mnoga podešavanje, kao na primer za samoisključivanje ili stanje spavanja. Od dodatnih funkcija izdvajaju se i: auto restart, sistem protv stvaranja buđi, gljivica i bakterija kao i deep sleep mode koji omogućava automatsko podešavanje temperature koja vam obezbeđuje prijatno spavanje u vrelim noćima uz minimalnu potrošnju struje. Zdrav prostor i prijatnu atmosferu doživećete uz ovu klimu.

Brend VOX je sa ovim modelom napravio veliki uspeh i svakako zaslužuje preporuku ukoliko vam je potreban ovakav aparat u kući ili na poslu.

DEKLARACIJA

Tip i model VPA 14
Naziv i vrsta robe Pokretne klime
Uvoznik ERG DOO ŠIMANOVCI
Kategorija:
Boja

Bela

Robna marka

Energetski razred

A+

Klime - Kapacitet klime

14000 BTU

Klime - Vrsta klime

Pokretna

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

There are no reviews yet.

QR Code

QR Code

Niste pogledali ni jedan proizvod za sada.